Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun; Öğrencilerimiz Tebrik Ediyor Hocalarımıza Teşekkür Ediyorum

Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun; Öğrencilerimiz Tebrik Ediyor Hocalarımıza Teşekkür Ediyorum

ISPARTA 11.08.2023 15:35:00 0
Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun;  Öğrencilerimiz Tebrik Ediyor Hocalarımıza Teşekkür Ediyorum

Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun,  Yaz Kur’an Kurslarının sona erdiğini belirterek; “Yaz Kur’an Kurslarında fedakârca görev yapan Kur’an Kursu Öğretmeni, İmam Hatip ve Müezzin Kayyım olarak görev yapan kıymetli personelimizi tebrik ediyor, kursa katılan öğrencilerimize ve ailelerine hayat boyu huzur ve mutluluklar dilerim” dedi. 

Yaz Kur’an Kurslarının sona ermesi nedeniyle; İlimiz Hacı Ali Gökgöz Camii Kur’an Kursu ile Bilal-i Habeşi Caminde yapılan Törenlere katılan Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun, törenlerde yaptığı konuşmalarda hem öğrencilere hem öğrenci velilerine hitap etti. 

YAZ KUR’AN KURSLARI SONA ERDİ 

3 Temmuz-11 Ağustos 2023tarihleri arasında düzenlenen “Yaz Kur’an Kursları sona erdi. Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl (2023) yurt genelindeki 90 bini aşkın cami ve Kur'an kursunda düzenlenen Yaz Kur'an Kursları sona erdi.

BAŞKAN TOSUN; “ISPARTA’MIZDA

BİNLERCE ÇOCUĞUMUZ KUR’ANLA BULUŞTU” 

İl ve ilçe müftülükleri koordinesinde 3 Temmuz-11 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen kurslarda milyonlarca çocuk Kur'an'la buluştu, dini bilgiler öğrendi. İlimiz Hacı Ali Gökgöz Camii Kur’an Kursu, Bilal-i Habeşi Camii Kur’an Kursu, Şehit Muhsin Kiremitçi ve diğer kurslarda kapanış programı gerçekleştirildi. Programa öğrenciler, Öğrenci velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

ÖĞRENCİLERİMİZ TEBRİK EDİYOR

HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM 

Duygusal anların yaşandığı program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Programa katılanlara ikramda bulunuldu. Törende konuşan Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun,  Yaz Kur’an Kurslarının sona erdiğini belirterek; “Yaz Kur’an Kurslarında fedakârca görev yapan Kur’an Kursu Öğretmeni, İmam Hatip ve Müezzin Kayyım olarak görev yapan kıymetli personelimizi tebrik ediyor, kursa katılan öğrencilerimize ve ailelerine hayat boyu huzur ve mutluluklar dilerim” dedi. 

Tören sonunda ise Kur’an Kursunu bitiren çocuklara çeşitli hediyeler verildi. 

 

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °