Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun; Araç Bizden Başarmak Sizden

Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun; Araç Bizden Başarmak Sizden

ISPARTA 9.03.2024 15:13:00 0
Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun;  Araç Bizden Başarmak Sizden

Diyanet – Sen Isparta Şubesi, Diyanet İşleri Başkanlığı personelini yakından ilgilendiren, 2024 ÖSYM takvimiyle Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı için Antalya, Konya ve Afyonkarahisar illerine Ücretsiz Özel Araçlar Kaldırdı. Şube Başkanı Mevlüt Tosun; “Araç Bizden, Başarmak Sizden” açıklamasında bulundu. 

Amaçlarının, sendika üyelerinin söz konusu sınava en iyi şekilde girerek başarılı olmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Diyanet İşleri Başkanlığı personelini yakından ilgilendiren, 2024 ÖSYM takvimiyle Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2024-DİB-MBSTS) 09 Mart 2024 tarihinde değişik illerde yapılacaktır. Sınav, saat 14.45’te başlayacak ve 90 dakika sürecek” dedi. 

ARAÇ BİZDEN, BAŞARMAK SİZDEN! 

Diyanet Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt TOSUN, Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2024-DİB-MBSTS) ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “bu sınavda alınan puanlar, personelimizin yer değiştirmelerinde, hac, umre ve diğer sınavlarda çarpan olarak kullanılmaktadır. Personelimizin büyük bir kısmı bu sınavlara katılmaktadır. Araç Bizden, Başarmak Sizden sloganı ile bizlerde personelimize destek olma adına bu sınavlara katılacak adaylar için ücretsiz araç kiraladık. Personelimize bütün sınavlarda olduğu gibi bu sınavda da başarılar diliyoruz” dedi. Antalya, Konya ve Afyonkarahisar illerine Ücretsiz Özel Araçlar Kaldırıyoruz‼ İlimiz Merkez ve İlçelerinde görev yapan personelden değişik merkezlerde özellikle; Antalya, Konya ve Afyonkarahisar’da MBSTS Sınavı’na girecek Personeller için ayrı ayrı ücretsiz araçlar kaldırıyoruz. İlçelerde görev yapan personelleri il merkezine toplamadan ayrı ayrı araçlarla her türlü konfora haiz vasıtalar ile ilçelerden intikalleri sağlanacaktır. 

Söz verdiğimiz gibi bundan sonra da personellerimize destek olmaya devam edilecektir. Yaparsa ETKİLİ Ve YETKİLİ Sendika Yapar, Yaparsa Din Gönüllülerinin GÜR Sesi Diyanet-Sen Yapar! Sloganı ile farklı bir sendika anlayışı ile hizmetlerine devam edecektir” dedi. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °