Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Diyanet – Sen Isparta Şubesi’nden Vali Baruş’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

Diyanet – Sen Isparta Şubesi’nden Vali Baruş’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 11.06.2022 13:16:00 0
Diyanet – Sen Isparta Şubesi’nden Vali Baruş’a; 
Hayırlı 
Olsun 
Ziyareti
Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.
 
Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Osman Akçil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emrah Doğan, Himmet Gürdal, Mehmet Kütük, Adnan Güney ve Tevfik Yaman Isparta Valisi Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.
AKÇİL; “YENİ GÖREVİNİZ
HAYIRLI OLSUN”
Vali Aydın Baruş’a yeni görevinde hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten Şube Başkanı Osman Akçil, ziyarette yaptığı konuşmada; “Her zorlu süreçte olduğu gibi pandemi döneminde de verilen görevleri büyük bir özveri ile yerine getiren din görevlilerimiz karşılaştıkları sorunlara rağmen bu görevlerini en güzel şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olmuşlardır. Diyanet – Sen Isparta Şubesi olarak, bir kez daha ilimize hoşgeldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın inşaallah” dedi.
VALİ BARUŞ; “TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aydın Baruş da konuşmasında; “Din görevlilerimiz pandemi döneminde sağlık çalışanlarımızdan sonra sahada en çok görev yapan kamu çalışanlarımızdır. Hepsine fedakârlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Sorunların çözümü noktasında elimizden gelini yapacağız” dedi.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °