Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Diyanet – Sen Isparta Şubesi’nden Üyelerine; Çanakkale Gezisi

Diyanet – Sen Isparta Şubesi’nden Üyelerine; Çanakkale Gezisi

ISPARTA 12.06.2022 17:04:00 0
Diyanet – Sen Isparta Şubesi’nden Üyelerine; 
Çanakkale 
Gezisi
Diyanet – Sen Isparta Şubesi, üyelerini şehitler diyarı Çanakkale’ye götürdü. Şube Başkan Yardımcısı Emrah Doğan; “Üyelerimize, atalarımızın savaştığı o cepleri göstermek istedik” dedi.
 
ŞEHİT MEZARLARINI
ZİYARET EDİP DUA ETTİLER…
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen geziye 45 Diyanet – Sen üyesi iştirak etti. Metre kare başına üç şehidin düştüğü Çanakkale’de atalarımızın ‘ÇANAKKALE GEÇİLMEZ’ dedirterek düşmana karşı verdikleri mücadele ile kanları ile canları ile korudukları vatan topraklarını ziyaret eden Diyanet – Sen üyeleri Çanakkale ruhunu tekrar yaşayarak şehitlerimize dua ettiler.
DOĞAN; “ÇANAKKALE RUHUNU GELECEK
NESİLLERE ANLATMAK HEPİMİZİN VAZİFESİDİR”
Kafileye Başkanlık eden Diyanet – Sen Isparta Şube Başkan Yardımcısı Emrah Doğan, Çanakkale Zaferinin yakın tarihimiz açısından son derece önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatarak “Tarihi milli ve manevi değerlerimizi özümsemek açısından Çanakkale ziyaretlerini çok önemsiyoruz. Çanakkale ruhunu gelecek nesillere anlatmak durumundayız. Bu hepimizin vazifesidir” dedi.
“SENDİKAMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Çanakkale Gezisine katılan üyeler ise, böylesine önemli toprakları görüp, şehitlerimizin mezarlarını ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek; “Bize bu imkanı sağlayan sendikamıza teşekkür ediyoruz” dediler.
DİYANET – SEN ISPARTA ŞUBESİNİN ÇANAKKALE GEZİSİNDEN GÖRÜNTÜLER:




 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °