Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil’den Sert Tepki; Bunlar İnsan Olamaz!

Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil’den Sert Tepki; Bunlar İnsan Olamaz!

ISPARTA 5.10.2022 15:38:00 0
Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil’den Sert Tepki; 
Bunlar 
İnsan 
Olamaz!
Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil, içki sofrasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe veren 2 kişiye çok sert tepki göstererek; “İki sapkının Kur’an-ı Kerim’e karşı yaptığı provokatif saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bunlar insanlıktan ve ahlaktan nasibini almamış” dedi.
 
İÇKİ MASASINDA KUR'AN-I
KERİM'İ YIRTIP YAKTILAR!
İzmir'in Çiğli ilçesinde geçtiğimiz günlerde içki sofrasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe veren 2 kişi, o anları sosyal medyadan paylaştı. Bunun üzerine harekete gecen Emniyet güçleri söz konusu şahısları gözaltına aldı. Şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldular.
AKÇİL; “İSLAMA YAPILAN BU TÜR
HAREKETLER SAPKINLIKTIR”
Yüzde 99’u Müslüman olan Türkiye’de böylesine sapkın insanların da bulunuyor olmasının iğrenç bir durum olduğunu ifade eden Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil, söz konusu şahıslara çok sert tepki gösterdi. Başkan Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İslam ahlakından bu iki sapkının Kur'an-ı Kerim'e karşı yaptığı provokatif saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yurtdışında İslam düşmanlığının örneklerine şahit olurken ne yazık ki ülkemizde de benzer bir düşmanlık görüntüsünün yaşanmasından dolayı büyük üzüntü duydum. Kendini bilmez iki sapkının Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'e karşı yaptığı provokatif saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °