Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Akçil’den; Ramazan Bayramı Mesajı

Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Akçil’den; Ramazan Bayramı Mesajı

ISPARTA 2.05.2022 04:13:00 0
Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Akçil’den; 
Ramazan 
Bayramı 
Mesajı
Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil, mübarek Ramazan bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak Müslüman Aleminin bayramını kutladı.
 
Başkan Akçil mesajında; “İki yıldır Ramazan bayramlarında aramıza mesafeler girse de gönüller bir oldu ve bu yıl kısıtlamalardan uzak bir bayram yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ülke, millet ve İslâm âlemi olarak bir Ramazan Bayramını daha idrak etmenin sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlarımız her yıl Müslümanlık bilincimizi yenileyen, millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu müstesna günlerdir.
“BAYRAMLARIMIZIN, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN, KARDEŞLİĞİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM”
Bu bayram, sevdiklerimizi ihmal etmememiz gerekiyor. Yanlarımızı ziyarete gidelim. Gidemesek te telefonla mutlaka büyüklerimizi arayalım. Teknolojik imkanları bu bayram bayramlaşmak için kullanalım. Sevdiklerimizle aramızda mesafeler olmasın. Gönülden birbirimiz için yapacağımız dualar bizi birbirimize daha da yaklaştıracaktır. Diğer Müslüman ülkelerinde akan kan ve gözyaşının, savaşların durması için Rabbimize bol bol dua edelim. Bayramlarımızın, birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin kıymetini bilelim.
 
Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Allah’tan Ramazan Bayramı’nın hem milletimize, hem gönül coğrafyamıza ve acılar içerisinde kıvranan alemi İslam’a ve camiamıza huzur, barış, sağlık, adalet ve merhamet getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °