Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Diyanet – Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir’den; Isparta Şubesi’ne Ziyaret

Diyanet – Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir’den; Isparta Şubesi’ne Ziyaret

ISPARTA 23.12.2021 16:02:00 0
Diyanet – Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir’den; 
Isparta 
Şubesi’ne
Ziyaret
Diyanet – Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
 
İl Divan Toplantısı ve teşkilat çalışması için komşu il Burdur'a gelen Diyanet – Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaman ve Burdur Şube Başkanı Bünyamin Özdaş, Isparta Şubesini ziyaret ettiler.
AKÇİL; “BU ZİYARET BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”
Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Himmet Gürdal, Tevfik Yaman, Mehmet Kütük ve Adnan Güney’in hazır bulunduğu ziyaret, bugün Diyanet – Sen Isparta Şubesinin Cumhuriyet Caddesindeki Sendika bürosunda gerçekleşti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil; “İl Divan Toplantısı ve teşkilat çalışması için komşu ilimiz Burdur'a gelen Diyanet – Sen Genel Başkanı sayın Mehmet Ali Güldemir, Genel Başkan Yardımcımız sayın Mehmet Yaman ve Burdur Şube Başkanımız Bünyamin Özdaş, bizleri ziyaret etmişlerdir. Kendileriyle, sendikal çalışmalarımız hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Genel Başkanımıza, Genel Başkan Yardımcımıza ve Şube Başkanımıza bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °