Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Diş Hekimleri Odası İşbirliğiyle Mahallelerde Diş Taraması Yapacağız

Diş Hekimleri Odası İşbirliğiyle Mahallelerde Diş Taraması Yapacağız

ISPARTA 31.12.2023 08:18:00 0
Diş Hekimleri Odası İşbirliğiyle Mahallelerde Diş Taraması Yapacağız

Isparta Diş Hekimleri Odasını ziyaret eden İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, İyi Belediyecilik döneminde Diş Hekimleri Odası işbirliğiyle mahallelerde diş sağlığı taraması yapılması için çalışma yürüteceklerini söyledi.

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, İyi Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli ve parti yöneticileriyle birlikte Isparta Diş Hekimleri Odası Başkanı Gülşen Uluçay ve yönetimini ziyaret etti. Diş hekimlerinin halk sağlığında önemli bir görevi ifa ettiğini kaydeden Tural,  “Ağız ve diş sağlığı bilincini aşılamak, özveriyle görevlerini yerine getirmek için durmaksızın çalışan tüm diş hekimlerimize şahsınızda selâmlarımı iletiyorum. Geçmişte odanızın değerli başkanı Hüdayi Kartöz kardeşimle de çok çalıştık.  Ağız sağlığı ve hijyeni toplumumuz için çok önemli konulardan. Sizlerin de oda olarak genç ve dinamik ekibiniz ile bu konuda önemli çalışmalarda bulunacağınıza inanıyorum. Bu vesileyle yönetiminize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bizler ziyaret ettiğimiz her yerde, sözde kalmayan, gerçekten tüm stk’lar, siyasi partiler ve tüm kuruluşlarla işbirliği ve ortak akılla ilimizi yönetmeye davet ediyoruz. Bunu seçim var diye değil her yerde her zaman söylüyoruz. Burada mahallelerde diş taraması yapabiliriz. Toplumuz da biliyorsunuz diş ağrımayınca hekime gelinmiyor. Oysa diş sağlığı çok önemli 6 ayda bir mutlaka diş hekimine gitmek lazım. Önce sağlık diyoruz. Bu nedenle inşallah nasip olur belediye başkanı seçilirsek sizlerle birlikte çalışacağız” dedi. 

TARAMA PROJESİ YARARLI OLACAKTIR 

Diş Hekimleri Odası Başkanı Gülşen Uluçay, Tural’a adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Biz bu tür ziyaretlerden parti gözetmeksizin gerçekten memnun oluyoruz. Beklediğimiz ziyaretler de bazen olmuyor. İnşallah seçilirseniz sizlerin başkanlığında mahallelerde tarama projesi çok yararlı olacaktır. İnşallah hayırlı olur” diye konuştu. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °