Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

DİN – BİR – DER Isparta Şubesi Başkanı Süleyman Zengi; Durdurun Bu Zulmü!

DİN – BİR – DER Isparta Şubesi Başkanı Süleyman Zengi; Durdurun Bu Zulmü!

ISPARTA 6.05.2022 12:43:00 0
DİN – BİR – DER Isparta Şubesi Başkanı Süleyman Zengi; 
Durdurun 
Bu Zulmü!
Din Görevlileri Birliği Derneği (DİN – BİR – DER) Isparta Şubesi Başkanı Süleyman Zengi, Mescidi Aksa’da Müslümanlara yönelik zulümlerin devam ettiğini belirterek; “Bizler Müslüman kardeşlerimize yapılan zulümleri asla kabul etmiyoruz. Bu kışkırtıcı olayları yapan, yaptıran yapılanmaları en ağır şekilde kınıyor ve telin ediyoruz” dedi.
 
Başkan Süleyman Zengi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Mescidi Aksa’da Müslümanlara yönelik zulümler devam ederken, bu sefer İsveç’te polisin gözetiminde Kuran-ı Kerim’in yakılması seansları başladı.
 Bu zulümleri ve seansları Din Görevlileri Birliği Derneği olarak asla kabul etmiyoruz. Bu kışkırtıcı olayları yapan, yaptıran yapılanmaları en ağır şekilde kınıyor ve telin ediyoruz. Avrupa ve İsveç yetkililerini bu karanlık olaylar karşısında aklı selime davet ediyoruz.
 
Bilinmelidir ki hiç kimsenin kutsalına hiçbir kimsenin saldırmaya, hakaret etmeye ve Avrupa’da ki Müslümanları kışkırtarak olay çıkartmaya hakkı yoktur. Bu olayların çıkarılmasında Avrupa’da ve İslam alemi üzerinde karanlık planları olanların parmağı olduğu aşikardır.
    
Avrupa’da, Türkiye’de ve İslam Aleminde yaşayan Müslümanların bu gibi konularda manipüle edilemeyecek bir şekilde davranmalarını ümit ediyor, İslam düşmanlarının kurdukları tuzakları boşa çıkaracak olan Allah’a sığınıyor, herkesi aklı selime davet ediyoruz” dedi.

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °