Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Devin Home konsept mağazası açıldı

Daloğlu ve Fomka İnşaat şirketleri işbirliğinde oluşturulan Devin Home konsept mağazasının açılışı cumartesi günü Davraz Mahallesi’nde yapıldı. Bölgenin büyük konsept mağazalarından biri olan Devin Home konsept mağazası geniş

ISPARTA 10.04.2017 06:00:00 0
Devin Home konsept mağazası açıldı
Daloğlu ve Fomka İnşaat şirketleri işbirliğinde oluşturulan Devin Home konsept mağazası Davraz Mahallesi’nde cumartesi günü gerçekleştirilen görkemli törenle açıldı. Açılışa Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şener Taşören ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.Bünyesinde Kelebek Mobilya, LG, Weltew, Candess, Lorenzo, Ülge ve Baby Hope gibi ünlü markaları bulunduran Devin Home, mobilya adına yüzler ürünü Isparta halkına sunuyor.
BÖLGEYE YENİ BİR SOLUK GETİRME AMAÇLANIYOR
Açılışta ilk olarak firmanın özgeçmişi okundu. Bununla ilgili olarak “Daloğlu ve Fomka İnşaat şirketleri ile ticari faaliyetlerini yürüten firmamızın kuruluşu 1960’lı yıllara dayanmaktadır. İnşaat malzemeleri satışı ile faaliyetlerine başlayan firmamız hacmini ve yatırımlarını genişleterek sırasıyla inşaat, akaryakıt istasyon işletmeciliği, turizm otel işletmeciliği sektörlerinde de yatırımlarda bulunmuştur. 50 yılı aşkın iş ve hizmet tecrübesine sahip firmamız açılışında bulunduğumuz Devin Home konsept mağazası ile Isparta ve bölge halkına mobilya adına yeni bir soluk getirmeyi amaçlamıştır. Bölgenin büyük konsept mağazalarından biri olan Devin Home konsept geniş shovroomlarıyla siz değerli Isparta halkına mobilya adına yüzlerce çeşit sunacaktır. Umut ediyoruz ki Isparta ve bölge halkımız mobilya adına aradıkları ne varsa mağazamızda bulacaklardır” denildi.
ÇIKIŞ NOKTAMIZ ÖNCELİKLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR
Daha sonra ilk konuşmayı Devin Home konsept mağazası sahibi Fatih Çalışkan yaptı. Çalışkan, “Bugün burada uzun zamandır hedeflediğimiz bir projeyi hayata geçiyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Devin Home konsept mağazamız ile Isparta ve bölge halkına bir mağazadan daha fazlasını sunmayı hedefliyoruz. Sektöründe en iyi markaları halkımızın ayağına getirerek önce ilimize sonra ülke ekonomisine bir nebzede olsa katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda çıkış noktamız öncelikle müşteri memnuniyetidir. Bunun için üç kuşlaktır devam ettirdiğimiz dürüst ve kaliteli hizmet politikamıza güveniyoruz. Yüzlerce çeşit ürün ve güçlü markaların desteği ile rahatı, konforu güler yüzlü ekibimizle sizlere sunmanın sevincini yaşıyoruz. Son olarak bu işyerinde emeği geçen şirket ortaklarıma, özellikle dayım Kadir Dal’a, inşaat ekibime, mağaza çalışanlarımıza ve eşime sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
41 MOBİLYA MAĞAZASI HEDEFİMİZİ İLK 3 AYDA GERÇEKLEŞTİRDİK
Kelebek Mobilya İş Geliştirme Direktörü Aygün Özçelik de dünyanın en kaliteli güllerinin yetiştiği Isparta’da Kelebek Mobilya olarak mağaza açmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Kelebek Mobilya 82 yıllık bir iddiaya sahip Türkiye’nin ilk mobilya markasıdır. Markamız bugün dünya çapında ve Türkiye’mizde 150 mobilya mağazası, 50 kurumsal mağazası ile hizmet vermektedir. Açtığımız her yeni mağazamızla ailemizi her geçen gün genişletiyoruz. Doğrudan bin 300 çalışanımız, toplam 10 bin çalışanımızla büyük bir aileyiz. 2017 yılı sonunda 41 tane mobilya mağazası hedefimiz vardır. İlk üç ay içerisinde bu hedefimiz gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Kelebek olarak Türkiye’nin 500 büyük şirketi arasında bulunuyoruz. Türkiye’nin en değerli markaları arasında 100 sektör içinde mobilya markası olarak ödüle sahibiz” dedi.
BİR EVİN TÜM MOBİLYA İHTİYACINA ULAŞABİLECEKSİNİZ
Weltew yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı ise “Isparta benim için diğer illerden çok farklı, çünkü benim memleketim Isparta. Benim doğum yerim Yalvaç ilçesine bağlı Sücüllü kasabası. Bu topraklarda doğdum, büyüdüm ve ticarete başladım. Ve şimdi kurucusu olduğum Weltew markasının bu topraklarda büyüyüp gelişmesini görmek beni gururlandırıyor. 1996 yılında Weltew Mobilyayı kurarken hep bugünleri hayal ettim. Bursa İnegöl’de Mobilya üreterek tüm Türkiye’ye hatta tüm dünyaya satmayı hedefledik. Şimdi burada bu hayalimize biraz daha yaklaşmış olmanın sevinci içerisindeyim. Weltew Mobilya olarak hedefimiz önce ülke sonra dünya markası olmaktır. Bir tanesini de burada açmakta olduğumuz ülkemiz genelindeki toplam 130 mağazamız ile hedefe ulaşacağımıza inancımız tamdır. Weltew Mobilya Isparta showroomumuzda yataktan, bazaya, yatak odasından, oturma grubuna, çocuk odasından, genç odasına kısacası bir evin tüm mobilya ihtiyacına ulaşabileceksiniz. Umut ediyorum ki ürünlerimizi beğeneceksiniz. Dünyada 41 ülkeye ihracat yapan, ülke genelinde 79 ilde bulunan Weltew Mobilyanın yeni showroomunun memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerle buluşmamıza vesile olan Daloğlu ailesine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.
HER AÇILIŞ BENİ HEYECANLANDIRIYOR
Isparta Valisi Şehmus Günaydın da Devin Home’un Isparta’ya hayırlı olmasını temenni ederek, “Her yapılan açılış, her kesilen kurdele beni heyecanlandırıyor. Çünkü yapılan bu faaliyetlerin hepsi insanlarımıza iştir, insanlarımıza aştır, gençlerimize istihdamdır, ülkemizin üretimine katkıdır” dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri dualarla ilk olarak Kelebek Mobilya’nın daha sonra ise Devin Home’un kurdelesini kesti. Katılımcılar daha sonra mağazaları gezdi. 

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °