Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

DEVA Partisi Isparta Merkez İlçe 1. Olağan Kongresini Tamamlandı; Ahmet Taylan İle Devam

DEVA Partisi Isparta Merkez İlçe 1. Olağan Kongresini Tamamlandı; Ahmet Taylan İle Devam

ISPARTA 18.06.2021 14:08:00 0
DEVA Partisi Isparta Merkez İlçe 1. Olağan Kongresini Tamamlandı; 
Ahmet Taylan
İle Devam
Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yaptığı DEVA Partisi’nin Isparta Merkez İlçe 1. Olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Kongrede tek liste ile gidilen seçimler neticesinde mevcut Merkez İlçe Başkanı Ahmet Taylan, delegelerin oylarını alarak atama ile geldiği göreve bu defa seçilerek geldi.
 
Bugün Süleyman Demirel Kongre Merkezinde yapılan kongreye; Genel Başkan Ali Babacan, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin,  Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Münevver Helün Fırat, Genel Merkez Uyuşmazlık Komisyonu Üyesi Furkan Arık, Kurucular Kurulu Üyeleri Mahmut Sami Toptaş, Ali Ufuk Yaşar ve Mustafa Satıcı, Isparta İl Başkanı Şayeste Özer Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Taylan, Partinin Kadın ve Gençlik Kolları, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
MERKEZ İLÇE BAŞKANI TAYLAN
BU DEFA SEÇİLEREK GELDİ
Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen kongrenin Divan Başkanlığını Burdur İl Başkanı Meltem Gürler yaparken, Divan Başkan Yardımcılıklarına Hakan Büyüktopbaş, Katipliklere ise Tuğçe Demiral, Oya Salman ve Süreyya Oruç seçildiler. Kurucu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Taylan yeni dönemde de DEVA Partisi’nin Merkez İlçe Başkanı seçildi.
BAŞKAN TAYLAN; “EN İYİ SONUCU
ELDE ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan kongrede ilk olarak Deva Partisi Merkez İlçe faaliyet raporu Busenur Alparslan tarafından okundu. Daha sonra kürsüye gelen Merkez İlçe Başkanı Ahmet Taylan, tüm güçleriyle seçimlere hazırlandıklarını ve en başarılı sonucu elde etmek için geceli gündüzlü çalışma programı uygulayacaklarını söyledi.
 
Başkan Taylan, konuşmasında, “Biz bu işe gönlümüzü koyduk. Burada yönetimdeki her bir arkadaşımız liyakat sahibidir. Hep birlikte Bizler ümidini kaybetmiş gençlerin ümidi olmak için yola çıktık. Bizim en önemli vaadimiz geleceğimiz olan gençleredir. İnşallah aynı şimdi partimizde olduğu gibi iktidara da gelince liyakate dayalı bir kamu personel rejimi kuracağız. Bu sayede gençlerimiz hak ettikleri yerlere kendi azim ve kararlarıyla geleceklerdir.
Ülkemiz bu noktada kısır bir döngü içine girmiştir. Her dönem iktidar sahipleri kendi yandaşlarını layık olup olmadığına bakmadan kamuya almış ve diğerlerini dışlama yoluna gitmiştir. Bu da her dönem mağduriyetlere neden olmuş ve toplumda sağcı solcu, dinci dinsiz, milliyetçi komunist, alevi sunni gibi kamplaşmalara neden olmuş ve her dönem devlette kadrolaşma hareketine dönüşmüş ve bu tür siyasi yaklaşımlar toplumsal barışın bozulmasına ve intikam duygusunun yerleşmesine sebep olmuştur. Bu kısır döngü bir toplumun en önemli kaynağı olan insan kaynağını ülkemizde her 10 yılda bir yok etmektedir. Bu düşünce ortaçağ Avrupasının skolastik düşüncesi gibi toplumumuzu geri bırakmıştır. Biz DEVA partililer olarak bu düşünce tarzını değiştirmeye geldik. Ülkemize yeni bir siyaset tarzı ve yeni bir vizyon kazandıracak bugüne kadar hiç görülmemiş bir siyaset yapacağız.
“BİZİM KIRMIZI
ÇİZGİMİZ BAYRAĞIMIZDIR”
Bizler vatanını, milletini, bayrağını seven bu değerlerimize sonuna kadar bağlı olan bir partiyiz. Bu sevdamızla yurdun her bir köşesini yeşillendireceğiz. Bizim kırmızı çizgimiz bayrağımızdır. Merkez İlçe Başkanlığı olarak gerek genel gerek yerelde büyüklerimizin ve bizden üstte bulunan yöneticilerimizin engin tecrübelerinden yararlanacağız. Sizlerin tecrübeleri bizlerin gayretleri ile partimizi en iyi yere taşıyacağız” dedi.
BAŞKAN CEYLAN; “RAKAMLARA
BİLE YALAN SÖYLETTİLER”
İl Başkanı Şayeste Özer Ceylan da konuşmasında, Isparta’nın ekonomik durumundan bahsederek; “Deva Partisi Isparta teşkilatı olarak hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan çalışıyoruz. Ülkemizin gerçek bir hukuk devleti olması için çalışıyoruz. Adam kayırma ve torpili ülke gündeminden çıkarmak için çalışıyoruz. Zira, hiçbir küresel ekonomik gösterge ile hiç kimseye 1. Sınıf vatandaş olarak davranamayız. Çünkü, vatandaşlık herkese eşit şekilde verilmiştir. Kişinin durumu, yaptığı iş buna engel değildir. 22 Ekim 2020 tarihinde şahsıma tevdi edilen Deva Partisi İl Başkanlığı görevi yönetim kadrolarımızla birlikte en iyi şekil de yapmaya çalışıyoruz” dedi.
Kongrede son olarak kürsüye partinin Genel Başkanı Ali Babacan çıktı. Genel Başkan Babacan da konuşmasında hükümete yüklenerek, iktidarın mafya, çete ve örgütlerle iç içe olduğunu söyledi.
BAŞKAN AHMET TAYLAN SEÇİLDİ
Kongrede daha sonra seçimlere geçildi ve yapılan seçimler sonucunda; DEVA Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanı Ahmet Taylan ve yönetim kurulu üyeleri delegelerin oylarını alarak göreve seçildiler.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °