Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

DEVA Partisi Genel Başkanı; BABACAN Isparta’ya Geliyor

DEVA Partisi Genel Başkanı; BABACAN Isparta’ya Geliyor

ISPARTA 17.06.2021 13:53:00 0

DEVA Partisi Genel Başkanı; 
BABACAN
Isparta’ya
Geliyor
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Isparta Merkez İlçe Kongresi’ne katılmak, Gönen ve Keçiborlu İlçe binalarını açmak ve esnaf ziyaretlerinde bulunmak üzere yarın Isparta’ya geliyor.
 
PARTİSİNİN ISPARTA MERKEZ
İLÇE KONGRESİNE KATILACAK
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yarın Isparta’da. Saat 11.00’de Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan Isparta Merkez İlçe Kongresi’ne katılacak.
SÜLEYMAN DEMİREL’İN
KABRİNİ ZİYARET EDECEK
Cuma namazını Terminal Camiinde kılacak olan Genel Başkan Babacan, ardından yerel basınla bir araya gelecek. Ardından Y. Şehitler’de her hafta Cuma günü kurulan Cuma pazarında esnafları ziyaret edecek olan Babacan buradan İslamköy’e geçecek ve hem 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in mezarını hem Süleyman Demirel Demokrasi Müzesini ziyaret edecek.
GÖNEN İLÇE BİNASININ
AÇILIŞINI YAPACAK
Daha sonra Gönen’e geçecek olan Genel Başkan Babacan, burada Gönen İlçe binasının açılışını yaptıktan sonra çiftçi ve üreticilerle buluşacak. Oradan Keçiborlu ilçesine geçecek olan Babacan, burada teşkilat ile tanışma toplantısında bir araya gelecek. Bu toplantı ile Isparta temaslarını tamamlayacak olan Genel Başkan Babacan, saat 20.30’da Ankara’ya dönecek.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °