Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Detay Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça’dan Halka Çağrı; Sektördeki Tüm Yenilikleri Fuarımıza Gelip Görebilirsiniz

Detay Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça’dan Halka Çağrı; Sektördeki Tüm Yenilikleri Fuarımıza Gelip Görebilirsiniz

ISPARTA 10.05.2024 17:09:00 0
Detay Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça’dan Halka Çağrı;  Sektördeki Tüm Yenilikleri  Fuarımıza Gelip Görebilirsiniz

HABER: Yunus ÖZLER

Bu yıl 27’ncisi yapılan ve DETAY Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı büyük ilgi görüyor. Detay Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça, fuarın devam ettiğini belirterek; “Ben tüm halkımızı başta mobilya olmak üzere yapı sektöründeki yenilikleri görmeye fuarımıza davet ediyorum” dedi. 

Kısa adı SANTEK olan Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın 27’ncisi geçtiğimiz önceki gün yapılan görkemli bir törenle açıldı. Gökkubbe Fuar Merkezi’ndeki söz konusu fuar devam ediyor. Fuarın 12 Mayıs Pazar günü akşamına kadar açık olacağını vurgulayan Fuar Organizatörü Detay Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça, fuara sadece Isparta’dan değil, çevre illerden de gelenlerin olduğunu bildirdi. 

SIRÇA; “TÜM ISPARTA HALKINI 

FUARIMIZA BEKLİYORUZ” 

Konu ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan Sırça; “Bilindiği gibi 26 yıldır gerçekleştirmekte olduğumuz SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı’nın bu yıl 27’ncisini açmış bulunuyoruz. Fuarımız 27. yılında; Yapı Dekorasyon, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı olarak, yeni yerinde yeni birçok katılımcı firmayla her geçen sene daha da büyüyerek yoluna devam etmektedir. Fuarımızı bölgenin en büyük ve modern yapısı olan, yeni fuar alanı GÖKKUBBE Ulusal Fuar ve Kongre Merkezin devam ediyor. Fuarların ekonomiye doğrudan olan katkılarının yanında çok daha büyük katma değer katkısı olmaktadır” dedi. 

İŞTE FUARDA GÖRÜCÜYE 

ÇIKAN ÜRÜNLER 

Fuarımızda; Başta Mobilya Sektörü olmak üzere Ev ve Ofis Mobilyaları oturma gurupları, Halı, Perde ve Ev Tekstili, Mutfak banyo dolabı ve aksesuarları, Beyaz Eşya, Ankastreler ve elektrikli küçük ev aletleri, yapı malzemeleri, dış Cephe Sistemleri, PVC, Ahşap ve Çelik Kapı pencere sistemleri, Cam Balkon, Alüminyum Korkuluk, Panjur, Isı yalıtımı mantolama sistemleri, Otomatik Garaj ve Bina kapıları, Isıtma, Soğutma ve Doğalgaz sistemleri, Asansör, Market dolap ve raf sistemleri, Bilgisayar ve Güvenlik sistemleri, İç ve Dış Mimari dekorasyon ürünleri olmak üzere birçok firma ziyaretçilerimizle buluşmaktadır” dedi. 

DETAY Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı, 8 Mayıs’ta açılan ve 12 Mayıs Pazar günü saat 22.00’ye kadar açık kalacak olan fuara tüm vatandaşları beklediklerini sözlerine ekledi. 


Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °