Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

DETAY Fuarcılık Tarafından Gerçekleştirilen; SANTEK ISPARTA’ya Görkemli Açılış

DETAY Fuarcılık Tarafından Gerçekleştirilen; SANTEK ISPARTA’ya Görkemli Açılış

ISPARTA 1.07.2021 16:57:00 0
DETAY Fuarcılık Tarafından Gerçekleştirilen; 
SANTEK 
ISPARTA’ya
Görkemli Açılış
Kısa adı SANTEK – ISPARTA olan Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın 24’üncüsü dün görkemli bir törenle açıldı. Gökkubbe Fuar Merkezi’ndeki söz konusu fuar 4 Temmuz akşamına kadar açık kalacak.
 
YAPI DEKORASYON VE
MOBİLYA FUARI 24.KEZ AÇILDI
23 Yıldır DETAY Fuarcılık tarafından başarıyla gerçekleştirilen SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın 24’üncüsünün dün saat 16.00’de Gökkubbe Ulusal Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış törenine; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yaman, Daire Müdürleri, STK Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
BAŞDEĞİRMEN; “DETAY FUARCILIK
SAHİBİ AHMET BEYİ KUTLUYORUM”
Fuarın açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu fuarda fiyatların normal piyasaya göre daha düşük olduğunu belirterek, fuarı 24 yıldır başarıyla gerçekleştiren Detay Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça’yı kutladı ve teşekkür etti.
“FİYATLAR MAĞAZADAN
ALIŞVERİŞE GÖRE DAHA DÜŞÜK”
Başkan Başdeğirmen konuşmasında; “Bilindiği gibi fuarlar şehirler için çok önemlidir. Zira, fuarlar her zaman hareket, bereket ve uğurdur. Açıldıklarında o şehre ekonomik hareketlilik getirirler. Ayrıca, bugün burada Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarımızı açıyoruz. Bu da demektir ki, yapı dekorasyon ve mobilyadaki tüm son gelişmeler burada sergilenmektedir. Halkın görmesine ve beğenisine sunulmaktadır. Bunun yanı sıra fuarlardan alışveriş yapmak normal sürede mağazalardan alışveriş yapmaya göre fiyatlar daha düşük ve ekonomik olmaktadır. Halkımızın bu imkanı da değerlendireceğini düşünüyorum” dedi.
AHMET SIRÇA,
BİLGİLENDİRME YAPTI
Başkan Şükrü Başdeğirmen’in konuşmasının ardından fuarın açılış kurdelesi Başkan Başdeğirmen ve diğer katılımcılar tarafından kesildi. Daha sonra Başkan Başdeğirmen ve beraberindekiler fuarı gezerek, stantlardan bilgiler aldılar. Bu arada fuarı düzenleyen DETAY Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça, fuar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
FUAR PAZAR GÜNÜNE KADAR AÇIK
SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı Gökkubbe Fuar Merkezinde 4 Temmuz Pazar akşamına kadar gezilebilecek. Fuarın ziyaret saati ise 10.00 – 22.00 arasında.
İŞTE SANTEK ISPARTA FUARININ AÇILIŞINDAN GÖRÜNTÜLER:






 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °