Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

DETAY Fuarcılık Tarafından Düzenlenen SANTEK ISPARTA’ya Ziyaretçi Akını

DETAY Fuarcılık Tarafından Düzenlenen SANTEK ISPARTA’ya Ziyaretçi Akını

ISPARTA 2.07.2021 16:16:00 0
DETAY Fuarcılık Tarafından Düzenlenen
SANTEK ISPARTA’ya 
Ziyaretçi 
Akını
HABER: Yunus ÖZLER
DETAY Fuarcılık tarafından bu yıl 24’üncüsü gerçekleştirilen ve 30 Haziran – 4 Temmuz tarihleri arasında Gökkubbe Fuar Merkezinde açık olan Yapı Elemanları ve Mobilya Fuarı (SANTEK ISPARTA) vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

 
30 Haziran Çarşamba günü yani önceki gün Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yaman, Daire Müdürleri, STK Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılımıyla görkemli bir açılışa ev sahipliği yapan SANTEK ISPARTA – 2021 ziyaretçi akınına uğruyor.
BU FUARDA YOK YOK
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yüzün üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleşen Fuar devam ediyor. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB), Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) ve Isparta Belediyesi destekleriyle Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde tüm mobilya ve yapı sektörü gönüllülerine tekrar kapılarını açmış durumda. Fuara; yapı ve dekorasyon ürünleri, ev ve Ofis Mobilyaları, Çocuk odası takımları, Halı, Perde, Ev Tekstili, kapı pencere sistemleri, mutfak dolapları ve ekipmanları, banyo dolapları, duşa kabin, cam balkon ve panjur sistemleri, zemin kaplamaları, ısı, su, ses izolasyon ürün ve hizmetleri, asansör, otomatik kapı ve güvenlik sitemleri, doğalgaz ürünleri, ısıtma soğutma ve havalandırma sistemleri, kombi panel ve radyatörler, güneş enerji sitemleri, klima sistemleri, market ve pasta dolapları raf sistemleri, ev tekstili konusunda faaliyette bulunan 100’ün üzerinde sektöründe öncü firma katılım gösteriyor.
BÖLGE VE ÜLKE
EKONOMİSİNE KATKI
SAĞLAYAN FUAR
Söz konusu fuar başta Isparta ili olmak üzere Akdeniz bölgesi ve yurdun çeşitli illerdeki sanayi kuruluşlarının ürettiği tüm yenilikleri sektörün önde gelen profesyonelleri ile buluşturdu. Fuarı ziyaret edenler almak istedikleri ürünleri ilgili şirketin standında bizzat yetkilisi ile birebir görüşme gerçekleştirebilme imkanına kavuştu.
BU FUARDA MAL VE HİZMET SEKTÖRÜ
ÜRÜNLERİNİ HALKA SUNUYOR
Bölge ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan ve bunun yanı sıra çevre illerden binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar stratejik bir iş platformuna dönüştü. Çeşitli sektörlerde mal ve hizmet üreten şirketler ve girişimciler ürettikleri değerleri halka sunmanın imkanını ve mutluluğunu yaşıyor. Söz konusu fuar 4 Temmuz Pazar akşamına kadar açık kalacak.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °