Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

DETAY Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça; Isparta’yı Fuar Konusunda Markalaştırmak İstiyoruz

DETAY Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça; Isparta’yı Fuar Konusunda Markalaştırmak İstiyoruz

ISPARTA 3.07.2021 20:42:00 0
DETAY Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça; 
Isparta’yı 
Fuar Konusunda 
Markalaştırmak 
İstiyoruz
Isparta’da düzenlenen tüm fuarların organizasyonunu yapan ve kusursuz bir şekilde gerçekleştiren DETAY Fuarcılık, Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Sahibi Ahmet Sırça, Isparta’yı fuar konusunda markalaştırmak istediklerini söyledi.
 
23 Yıldır DETAY Fuarcılık tarafından başarıyla gerçekleştirilen SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın 24’üncüsünün önceki gün Gökkubbe Ulusal Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı. Bu doğrultuda; Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre ve Sergi Salonu bu hafta önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.
SIRÇA; “ISPARTA’YI FUAR KONUSUNDA
MARKALAŞTIRMAK İSTİYORUZ”
Detay Fuarcılık olarak Isparta’da yıllardır Haziran ayında SANTEK Kasım ayında ise Tarım fuarı organizasyonu yaptığını ifade eden Ahmet Sırça, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “SANTEK ISPARTA Fuarımızın bu yıl 24’üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Fuarımız devam ediyor.
Bizim buradaki amacımız, Isparta’mızı fuar konusunda markalaştırmaktır. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor ve umduğumuzdan iyi gidiyoruz. Tabiki bu konuda sadece bizim çalışmamız yetmez. Bu markalaşma düzenlediğimiz fuarlarımıza Isparta halkımızın sahip çıkmasıyla olacaktır.
“FUARLAR, DÜZENLENDİĞİ
ŞEHRE İMAJ KAZANDIRIR”
Bilindiği gibi, fuarlar düzenlendiği ilin ekonomisi açısından son derece önemli organizasyonlardır. Biz de Detay Fuarcılık olarak, yıllar önce bu çok önemli ve ekonomiye katkı sağlayacak olan organizasyona imza attık, aynı azim ve kararlılıkla ilerliyoruz. Yine yıllar önce dile getirdiğimiz Isparta’nın fuar kenti olması gerektiği sözünün arkasında durmaya devam ediyoruz. Çünkü, fuar organizasyonları Isparta’ya yeni bir imaj kazandırması noktasında ne kadar önemli bir proje olduğu görülmektedir.
“EMEĞİ GEÇENLERE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Tabiki, bu fuarların düzenlenmesinde bizlere destek veren kurum ve kuruluşlarımız da vardır. Onlara ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °