Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

DETAY Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça Açıkladı; SANTEK ISPARTA Fuarıyla İlgili Tüm Tedbirleri Aldık

DETAY Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça Açıkladı; SANTEK ISPARTA Fuarıyla İlgili Tüm Tedbirleri Aldık

ISPARTA 24.06.2021 15:08:00 0
DETAY Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça Açıkladı; 
SANTEK ISPARTA Fuarıyla İlgili 
Tüm 
Tedbirleri
Aldık
Fuarcılıkta adını başarılı organizasyonlarla duyuran Detay Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı bu yıl 30 Haziran – 4 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Detay Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça, Koronavirüs pandemisi nedeniyle fuarla ilgili dezenfekteden HES koduna uygulamasına kadar Covid – 19’la ilgili tüm tedbirleri aldıklarını açıkladı.
 
Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı (SAN – TEK ISPARTA) bu yıl 24. defa kapılarını Isparta halkına açıyor. 30 Haziran – 4 Temmuz 2021 tarihleri arasında Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde yapı, ev tekstili ve mobilya severlerle buluşacak olan fuarda Isparta ve Burdur başta olmak üzere Akdeniz ve Ege Bölgesinin ilgili sektörlerinin kalbi Isparta’da atacak.
MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN
KALBİ ISPARTA’DA ATACAK
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB), Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) ve Isparta Belediyesi destekleriyle Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde tüm mobilya ve yapı sektörü gönüllülerine tekrar kapılarını açacak. Fuara; yapı ve dekorasyon ürünleri, ev ve Ofis Mobilyaları, Çocuk odası takımları, Halı, Perde, Ev Tekstili, kapı pencere sistemleri, mutfak dolapları ve ekipmanları, banyo dolapları, duşa kabin, cam balkon ve panjur sistemleri, zemin kaplamaları, ısı, su, ses izolasyon ürün ve hizmetleri, asansör, otomatik kapı ve güvenlik sitemleri, doğalgaz ürünleri, ısıtma soğutma ve havalandırma sistemleri, kombi panel ve radyatörler, güneş enerji sitemleri, klima sistemleri, market ve pasta dolapları raf sistemleri, ev tekstili konusunda faaliyette bulunan 100’ün üzerinde sektöründe öncü firma katılacak.
SIRÇA; “FUARIMIZDA COVİD – 19’LA
İLGİLİ TÜM TEDBİRLERİ ALIYORUZ”
Detay Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça, Koronavirüs pandemisi nedeniyle ülke olarak olağanüstü bir süreçten geçtiklerini bu nedenle bu yıl 24’üncüsünü yapacakları fuarla ilgili maskeden dezenfekte kadar Covid – 19’la ilgili tüm tedbirleri aldıklarını söyledi. Sırça, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve geçtiğimiz yıl Mart ayında ülkemize gelen Koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl fuarlarımızı geçen yıllardan farklı olarak bu virüse karşı alınan tedbirler doğrultusunda yapıyoruz.
“FUARA GİRİŞTE HES
KODU SORGULANACAK”
Bilindiği gibi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından geçtiğimiz yıl bir genelge yayınlanarak kapalı alanlarda yapılacak fuarların  Kovid-19 tedbirlerine mutlak surette uyularak yapılabileceğini açıklamıştı. Bu doğrultuda, biz de girişlerde, maskeden dezenfekte ilaçlarına kadar vatandaşların fuarı sağlıklı bir şekilde gezebilmeleri için her türlü tedbiri alacağız. Fuarı düzenleyen firma olarak bizler görevlendireceğimiz bir personel ile katılımcıların, ziyaretçilerin ve görevlilerin HES kodunu sorgulayacak. Dezenfektanla ellerini temizlemeleri sağlanacak. Bu konuda Isparta halkımız ve bölge halkımızın gönlü ferah olsun. Gönül rahatlığı ile fuara gelebilirler” dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °