Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Denizlispor Maçı Sonrası Ispartaspor; Taraftarıyla Bütünleşti

Denizlispor Maçı Sonrası Ispartaspor; Taraftarıyla Bütünleşti

ISPARTA 27.01.2024 18:51:00 0
Denizlispor Maçı Sonrası Ispartaspor;  Taraftarıyla Bütünleşti

Bugün deplasmanda Denizlispor ile karşılaşan ve maçtan 2 – 1 galip ayrılan Ispartasporlu futbolcu ve teknik heyeti, maç sonunda hiçbir deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan 32 Gençlik Taraftar Grubu ile galibiyet sevincini paylaşarak taraftarlarıyla bütünleşti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 22. Hafta maçında kendinden istenilen futbolu olmasa da kendinden istenilen sonucu alıp Isparta’ya döndü. Bugün deplasmanda; ligin düşme potası içinde bulunan zayıf ekiplerinde Denizlispor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, maçı 2 – 1 kazanarak üç puanla şehre döndü.

32 GENÇLİK YİNE YOLLARDA…

Ispartaspor’u hiçbir deplasmanda yalnız bırakmayan 32 Gençlik Taraftar Grubu ibugün oynanan Denizlispor – Ispartaspor maçı için sabah erken saatlerinde yola çıktı. Yeşil – Pembeliler, maç için yaklaşık 3 saatlik bir yol kat ettiler. Isparta Belediyesi önünden hareket eden yaklaşık 5 otobüs Ispartaspor taraftarı bugün oynanan Denizlispor maçında takımlarını desteklediler. 

MAÇ SONRASI TARAFTARIYLA BÜTÜNLEŞTİ

Bugün saat 14.00’te Denizli Atatürk Stadyumunda oynanan maçı 2 – 1 kazanan Ispartasporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler maçtan sonra hemen kendilerini desteklemek için Denizli’ye gelen 32 Gençlik Taraftar Grubunun bulunduğu tribüne giderek onlarla galibiyeti coşkuyla kutladılar ve taraftarlarla bütünleşerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °