Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

​Deniz Çocuk Akademisi’nden örnek proje

Deniz Çocuk Akademisi, “İyi Kalpler Mağazası, benden kardeşime…” projesiyle ihtiyacı olmayan çocukların kıyafet ve oyuncaklarını, ihtiyacı olan çocuklarla paylaşmaları için çok özel bir projeye imza attı.

EĞİTİM 29.10.2016 09:04:00 0
​Deniz Çocuk Akademisi’nden örnek proje
Deniz Çocuk Akademisi (Gündüz Bakım Evi-Kreş ve Çocuk Kulübü),  sosyal sorumluluk projeleriyle de Isparta’da ilkleri başarıyor.  Deniz Çocuk Akademisi, paydaşlarıyla birlikte sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.
BRAVO DENİZ ÇOCUK AKADEMİSİ’NE
 “İyi Kalpler Mağazası,  Benden Kardeşime…” projesiyle ilçe ve köylerde yaşayan ihtiyacı olan çocuklara kıyafet ve oyuncak desteği verecek olan Deniz Çocuk Akademisi, çok özel bir projeye imza atıyor. Ve bu projeyle diğer akademi ve kreşlere örnek olmayı hedefleyen kurumun sürpriz projeleri var.
İHTİYACI OLAN ÇOCUKLAR SEVİNDİRİLECEK
                Bu proje kapsamında çalışmalarına başlayan Deniz Çocuk Akademisi, ilçe ve köylerde ihtiyacı olan kurumlarla irtibata geçti. İlçe Kaymakamları ve Milli Eğitim Müdürlükleriyle birlikte hareket eden Deniz Çocuk Akademisi, ihtiyacı olan çocukları sevindirecek.
“HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”
                Deniz Çocuk Akademisi Kurucu Müdürü Derya Yarangümelioğlu,  “İyi Kalpler Mağazası, benden Kardeşime…” projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Tam anlamıyla duyuru olmadan şimdiden kıyafet ve oyuncakları getirenlerin olduğunu belirten Yarangümelioğlu, “Her şey çocuklarımız için. Biz bu vb. projeler hazırlamaya devam edeceğiz.  İlçe ve köylerden sona diğer illere de yardımlarımızı göndereceğiz. Deniz Çocuk Akademisi olarak her zaman örnek projeler hazırlayacağız. Velilerimiz ve Isparta halkımızın destekleriyle süper projelerimiz var” dedi.
                Yarangümelioğlu, ayrıca büyükler için “Paylaştıkça çoğalsın, haydi ver elini sende” projesini de önümüzdeki günlerde hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.
İLETİŞİM KANALLLARI:
DENİZ ÇOCUK AKADEMİSİ:
 -Hızırbey Mah. 1557 Sok. No:6  ISPARTA
-GSM: 0543 542 12 18 – 0535 539 69 79
 
 
 
 
 

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °