Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Davraz Kayak Merkezinde ‘Karsız’ Yılbaşı; Davraz’da ‘Yılbaşı’ Hayal Kırıklığı!

Davraz Kayak Merkezinde ‘Karsız’ Yılbaşı; Davraz’da ‘Yılbaşı’ Hayal Kırıklığı!

ISPARTA 1.01.2023 15:39:00 0
Davraz Kayak Merkezinde ‘Karsız’ Yılbaşı;  Davraz’da ‘Yılbaşı’  Hayal Kırıklığı!

Otellerin yeni yıla kısmi olarak dolulukla girdiği Davraz Kayak Merkezi'nde kar olmaması kayakseverleri üzdü. Zira, Isparta’da kar yağışı olmaması nedeniyle Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezi de yeni yıla ‘Karsız’ giriyor. 

DAVRAZ KAYAK 

MERKEZİNDE KARSIZ YILBAŞI

Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden Davraz Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşı dolayısıyla kısmen doldu. Geçmiş yıllarda kar yağışının gerçekleşmesi nedeniyle tamamen dolan oteller bu defa kar olmaması nedeniyle kısmen doldu.

KAYAK MERKEZİNDE

PİSTLER KAPALI 

Isparta başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden birçok kayakseverleri ağırlayan merkezdeki oteller, yeni yıla bu defa kısmen dolulukla girerken kayak merkezinde kar olmaması kayakseverleri üzdü.

HEDEF YÜZDE 

YÜZ DOLULUKTU ANCAK…

Davraz Kayak Merkezi işletmecileri, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada, otellerinin yılbaşı tatiline tamamen dolu girmeyi hedeflediğini, ancak bölgede kar yağışı olmaması sebebiyle bunun gerçekleşmediğini söylediler. Yılbaşı tatili bitmeden kar yağışı beklediklerini ifade eden İşletmeciler; “Şu anda otelimiz ve rezervasyonlarımızın bir kısmı dolu, yalnız şu anda tek sıkıntımız kar. İnşallah yılbaşında kar yağışı bekliyoruz" dediler. Ziyaretçilerin ilgisinden dolayı memnun olduklarını anlatan İşletmeciler; “Kar yağmasını bekliyoruz. Kayak merkezimizde dört tane pistimiz var. Amatör ve profesyonellere hitap eden pistlerimiz var. Her türlü ihtiyaca karşılık veriyoruz” şeklinde görüş belirttiler. 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °