Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Davraz Kapalı Pazaryeri Açılıyor

Davraz Kapalı Pazaryeri Açılıyor

ISPARTA 16.01.2024 17:59:00 0
Davraz Kapalı Pazaryeri Açılıyor

Isparta Belediyesi, 2022 yılında yoğun kar yağışında çöken Davraz Çarşamba Kapalı Pazaryeri inşaatında çalışmalarını tamamladı. 

Davraz Çarşamba Kapalı Pazaryeri, 17 Ocak Çarşamba günü saat 10.00’da açılıyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, açılışa tüm Ispartalıları davet etti. Isparta, 2022 yılının kış mevsiminde yoğun kar yağışı almış, bu kar yağışı sırasında Davraz Çarşamba Kapalı Pazaryeri çökmüştü. 

Isparta Belediyesi, teknik heyetin raporu doğrultusunda pazaryeri alanının üstünün yeniden kapatılmasıyla ilgili çalışmalar gerçekleştirdi. 7.857 metrekare toplam alana sahip bölgede 6.750 metrekarelik pazar alanının üstünün kapatılması için başlatılan çalışmalarda yapı sağlamlığı için fore kazık işlemleri, altyapı ve kolon montajları yapılırken, yapının uzay çatısı monte edilerek, çatı kaplamaları yapıldı. 

Pazaryerinin aydınlatmaları için de gerekli çalışmalar gerçekleştirildi. Bölgedeki çevre düzenlemelerinin de tamamlanmasıyla Davraz Çarşamba Kapalı Pazayeri açılışa hazır hale getirildi. Çatısı güneş enerjisi santrali kurulumuna uygun olarak inşa edilen Davraz Çarşamba Kapalı Pazaryeri 17 Ocak Çarşamba günü saat 10.00’da hizmete açılacak. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Davraz Çarşamba Kapalı Pazaryerinin açılışına tüm Isparta halkını davet etti. 


Anahtar Kelimeler: Davraz Kapalı Pazaryeri Açılıyor
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °