Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Davraz’a heyecan sporları

Vali Vahdettin Özkan, 2.365 Rakım’daki Davraz Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde Sky Zip Line Whistler (Bireysel Teleferik) ve Snow Tubing (Kar Botu) yapım sürecinin devam ettiğini söyledi.

ISPARTA 31.12.2015 08:53:00 0
Davraz’a heyecan sporları
3 KADEMELİ PLAN
Vali Vahdettin Özkan, 2.365 Rakım’da 2015’in değerlendirmesi ve 2016 Yatırım Planı yaptı. Özkan, kısa- orta ve uzun vade projeler ile birlikte Davraz’ın marka değerinin yükseltileceğini söyledi.
 
» 2.365 Rakım’da Zirve
Vali Vahdettin Özkan, Türkiye’nin en önemli Kayak noktaları arasında yer alan Davraz Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde 2016 hedeflerini değerlendirdi.
Şu an özel sektör tarafından yatırım süreci devam ettirilen Sky Zip Line Whistler (Bireysel Teleferik) ve Snow Tubing (Kar Botu) çalışmalarını inceleyen Vali Vahdettin Özkan, kısa- orta ve uzun vadede yapılacak çalışmaları analiz etti.
» Marka değeri yükselecek
Vali Vahdettin Özkan, Davraz Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nin marka değerini yükselteceklerini söyledi.
Vali Özkan, şöyle dedi:
«Tüm ilgili kuruluş ve özel sektör temsilcilerinin katıldığını bir toplantı gerçekleştirdik.
Önümüzdeki sezonlar için iyi bir kayak alt yapısı oluşturmak ve Kış Sporları Turizmi’ni çeşitlendirmek adına yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk.
Bu çerçevede daha önceden yapılan işleri gözden geçirmiş olduk. Önümüzdeki dönem içinde yapılacaklarla ilgili iş eylem programı yaptık.»

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °