Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Dava Adamı ve Bilge Sendikacı; Mehmet Akif İnan’ı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz…

Dava Adamı ve Bilge Sendikacı; Mehmet Akif İnan’ı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz…

ISPARTA 5.01.2020 14:59:00 0
Dava Adamı ve Bilge Sendikacı;  
Mehmet Akif İnan’ı
Rahmet ve Minnetle 
Anıyoruz…
Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan, Sendikalarının ve Memur – Sen'in Kurucusu Mehmet Akif İnan'ın ölümünün 20. yıl dönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle andıklarını bildirdi.
 
Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Hüseyin Arslan, sendikalarının kurucusu Mehmet Akif İnan’ın ölümünün 20. Yıldönümü münasebetiyle bir anma mesajı yayınladı.
ARSLAN; “MEHMET AKİF İNAN
SENDİKACILIKTA BİR ÇIĞIR AÇTI”
Başkan Arslan mesajında; “Kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan, sendikacılıkta bir çığır açmıştır. Bu çerçevede Mehmet Akif İnan'ı 20. ölüm yıl dönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Kurucu Genel Başkanımız rahmetli Mehmet Akif İnan'ı genç yaşta kaybettik. Kendisi 1992’de Eğitim Bir - Sen'i ve 1995'de Memur – Sen'i kurarak sendikacılıkta bir çığır açtı. Bu açmış olduğu sendikacılıktaki çığırda şuanda bizler yürüyoruz. Onun izinde yürüyor ve ilerliyoruz.
“ÖLÜMÜNÜN 20. YILINDA
MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ”
Merhum Genel Başkanımız İnan’ın kurmuş olduğu Eğitim Bir – Sen’de üye sayısı 450 binlere, Memur – Sen ise 1 milyonlara ulaşmıştır. Mehmet Akif İnan ilk kurduğunda senin kurduğun sendikalar 1 milyonu geçecek deselerdi belki de inanamazdı. Ama gerçekten açmış olduğu yolda bizler vizyon ve misyonunu takip ediyoruz. Bu yılda 20. ölüm yıl dönümünde Isparta Eğitim Bir – Sen 1 nolu Şube olarak kendisini minnet ve şükranla anıyoruz.
“O, HER ZAMAN MAZLUMUN
YANINDA ZALİMİN KARŞISINDA OLDU”
Merhum Kurucumuz Mehmet Akif İnan sendikayı kurduğunda hep mazlumdan yana zalimin karşısında oldu. Mazlum kim olursa olsun dini, ırkı, rengi cinsiyeti sorulmadan onun yanında durmak gerektiği ile cümle kurdu. Bizde Türkiye'de bu şekilde bir sendikacılık yapmaya çalışıyoruz. Sadece ücret pazarlığı yapmıyoruz, kuruş sendikası değil, duruş sendikasıyız diyoruz. Tüm dünyada bir mazlum var ise o mazlumun yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °