Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Cumhurbaşkanından söz aldık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, «ANA» uçağı ile 11: 50’de Süleyman Demirel Havalimanı’na geldi. Bir süre dinlendi; Cuma Namazı için abdest aldı. Erdoğan’ı TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Vahdet

ISPARTA 12.03.2016 09:04:00 0
Cumhurbaşkanından söz aldık
Erdoğan, en son Mart 2014’te Isparta’ya gelmişti. Cumhurbaşkanı unvanı ile ilk kez bu topraklara ayakbastı. AK PARTİ İl Başkanı Osman Zabun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta’ya da geleceğini söylediğini anlattı.
Cumhurbaşkanı unvanı ile ilk kez Isparta’ya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, «ANA» uçağı ile 11: 50’de Süleyman Demirel Havalimanı’na geldi. Bir süre dinlendi; Cuma Namazı için abdest aldı. Erdoğan’ı TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Vahdettin Özkan, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun karşıladı.
SÖZ ALDIK, ISPARTA’DA 1 GÜN GEÇİRECEK
            Erdoğan, en son Mart 2014’te Isparta’ya gelmişti. Cumhurbaşkanı unvanı ile ilk kez bu topraklara ayakbastı. AK PARTİ İl Başkanı Osman Zabun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta’ya da geleceğini söylediğini anlattı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ANA uçağı ile saat 11.50'de Süleyman Demirel Havalimanı’na iniş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı burada Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Burdur Vaisi Hasan Kürklü ve diğer ilgililer karşıladı.
Erdoğan, daha sonra toplu açılış töreni ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin "1. Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Bilim ve Sanat Ödül Töreni"ne katılmak üzere karayoluyla Burdur kent merkezine hareket etti.
Havalimanı çıkışında toplanan bir grup, Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan da otobüsten buradakilere satranç takımı ve çeşitli hediyeler dağıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Burdur'a geldi.
CUMHURBAŞKANI ISPARTA’YA DA GELECEK
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, tüm teşkilât olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya katıldıklarını söyledi.
Zabun, Erdoğan’ın, Süleyman Demirel Havalimanı’nda bir süre dinlendiğini söyledi. Ardından Cuma Namazı için abdest aldığını ifade eden Zabun, kısa bir sohbet imkânı da yakaladıklarını ifade etti. Zabun, kendisinden Isparta temasları talep ettiklerini ifade etti. Zabun, Cumhurbaşkanı’nın 1 gün boyunca Isparta’ya da zaman ayıracağını söylediğini açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °