Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan; Sirk Cambazlarına Asla Prim Vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan; Sirk Cambazlarına Asla Prim Vermeyeceğiz

SİYASET 27.02.2024 23:55:00 0
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan;  Sirk Cambazlarına Asla Prim Vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, aday göstermedikleri için başka partiye geçen ve oradan seçildikten sonra Ak Parti’ye dönmek isteyenlere kapıyı kapattı. Erdoğan; “Şunu açık ve net söylüyorum, ‘Ben seçimi kazanırsam kazandıktan sonra yine Ak Parti’de olacağım’ diyen sirk cambazlarına asla prim vermeyeceğiz” dedi. 

Ak Parti Belediye Başkanı olup, yeni dönem için tekrar aday göstermedikleri için başka partiye geçen veya bağımsız aday olan ve seçmenlere oradan seçildikten sonra tekrar Ak Parti’ye döneceğini söyleyen Belediye Başkanlarına Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’dan kötü haber. 

ERDOĞAN; SİRK CAMBAZLARINA

ASLA PRİM VERMEYECEĞİZ

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin yerel yönetim toplantısında bu konuda son noktayı koydu. Erdoğan “‘Aslında gönlüm AK Parti veya Tayyip Erdoğan’dan yana’ diyerek insanlardan destek istiyor. Değerli kardeşlerim şunu da açık ve net söylüyorum, ‘Ben seçimi kazanırsam kazandıktan sonra yine Ak Parti’de olacağım’ diyen sirk cambazlarına asla prim vermeyiniz” dedi.

KAPIYI KAPATTI! 

Böylece Ak Parti’den ayrılıp bağımsız veya başka partiden başkan adayı olan ve daha sonra Ak Parti’ye geçme hayali kuran başkan adaylarına da kapıyı kapatmış oldu.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °