Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Başkan Başdeğirmen’i Kırmadı…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Başkan Başdeğirmen’i Kırmadı…

ISPARTA 9.01.2024 18:39:00 0
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;  Başkan  Başdeğirmen’i Kırmadı…

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday tanıtım toplantısında Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir talepte bulundu. Erdoğan, Başdeğirmen’in bu talebini geri çevirmedi. 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için zaman süreci her geçen gün azalırken, siyasi partilerde de adaylık çalışmaları hızlandı. 

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 

RESMEN BAŞDEĞİRMEN’İ AÇIKLADI 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Isparta’da da bu konuda tüm kamuoyu siyasi partilerin adaylarının kim olacağını merak ediyordu. Bu merak önceki gün yani 7 Ocak Pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta Belediye Başkan adayının mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen olduğunu tüm kamuoyuna açıklaması ile sona erdi. 

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN 

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’İ KIRMADI…

Aday Tanıtım Töreninde ismi anons edilmesiyle sahneye çıkan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen bir süre Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra sahneye İl Başkanı, Milletvekilleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları davet edilerek birlikte eller kaldırıldı ve basına poz verildi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 

ŞÜKRÜ VE CELAL BAŞDEĞİRMEN…

O karede bir isim daha vardı o da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Oğlu Celal Başdeğirmen. Hep birlikte verilen pozun ardından Başkan Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sadece kendisi ve oğlu Celal ile birlikte fotoğraf çekilme talebinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkan Başdeğirmen’in bu talebini geri çevirmedi ve üçü bir arada tekrar fotoğraf çekildiler. 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °