Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Açıkladı; Doğalgaz Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Açıkladı; Doğalgaz Müjdesi

EKONOMİ 29.03.2023 17:02:00 0
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Açıkladı;  Doğalgaz Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli mesajlar verdi, art arda müjdeleri sıraladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli mesajlar verdi, art arda müjdeleri sıraladı. Erdoğan, nisan ayında elektriğe yüzde 15, sanayiciler için doğalgaza yüzde 20 indirim yapılacağını söyledi.

Asrın felaketini geride bırakmaya çalışan Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimle geleceğini oylamaya hazırlanıyor.

Cumhur İttifakı'nın adayı, Türkiye Cumhuriyeti'nin de mevcut Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, bugün önemli mesajlar vermek için partisinin grup toplantısına katıldı.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZA İNDİRİM

Erdoğan, konuşurken müjdeleri peş peşe sıraladı, "Çifte bayram yaşayacağız." dedi. Nisan ayında elektriğe yüzde 15 indirim yapılacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanayicilerin de içini rahatlattı.

Erdoğan, "Sanayicilerimizin kullandığı doğalgazda nisandan itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz." dedi.

TEMMUZ AYINDA ASGARİ 

ÜCRETE ZAM GELİYOR!

Asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceğine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, temmuz ayında ara zammın yapılacağını açıkladı.

Siyasetin gündeminde asgari ücrete gelecek ara zam beklentisi var.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşına 2 bin TL zam yapıldığını açıkladı.

Yapılan artışla birlikte en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL oldu.

Bakan Bilgin ile asgari ücreti konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile asgari ücret zirvesi gerçekleştirdi.

Görüşme öncesinde basın mensuplarının "Asgari ücrete zam olacak mı?" sorusu üzerine Bakan Bilgin, "Asgari ücrete zam temmuzda" dedi.

•        Bu açıklamaların ardından ise gözler, AK Parti Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjdelere çevrildi.

Asgari ücrete ara zam geliyor

Partisinin grup toplantısı sonrası gazetecilere konuşan Erdoğan, temmuzda asgari ücrete zam yapılacağını açıkladı.

Erdoğan, TBMM'den ayrılırken, gazetecilerin, "Enerji konusunda müjdeleriniz oldu, emeklilere de bir zam yapılacak. Asgari ücrete ara zam söz konusu olacak mı?" sorusuna, "Bütün bu zamların hepsini zaten açıkladık, hayırlı olsun." karşılığını verdi. "Asgari ücretliler yılsonunu mu bekleyecek?" sorusu üzerine Erdoğan, "Temmuzda var." dedi.

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °