Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emeklilere İkramiye Müjdesi! O Yanlıştan Dönüldü!...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emeklilere İkramiye Müjdesi! O Yanlıştan Dönüldü!...

EKONOMİ 25.11.2023 23:12:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışan emeklilere de ikramiye verilmesi için ilgili bakanlıklara ayrıntılı çalışma talimatı verdi. Erdoğan, "İlk düzenlemeden yararlanamayan, çiftçi ve BAĞKUR'lu esnaf emeklimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimiz de 5 bin TL ödeme imkanından faydalanacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün katıldığı bir programda çalışan emekliler için de müjde niteliğinde açıklamalarda bulundu. 

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 

5 BİN TL İKRAMİYE MÜJDESİ

Emeklilerimizin yükünü hafifletmek amacıyla 5 bin lira ilave ödeme kararı almıştık. Meclis onayından geçti ve çalışmayan emeklimizin hesabına ödemeler yatırıldı. Emeklilerimizin bir kısmının dışarıda bırakılması bizim de hakkaniyetli bulmadığımız bir durumdu. Kabine toplantımızda bakanlarımıza talimatı verdim. Bakanlarımız hazırlıklarını bugün itibariyle tamamladılar. Gerekli kanun teklifini önümüzdeki hafta Meclis'e sunacağız. Düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve esnaf emeklerinin de olduğu 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkânından faydalanmalarını sağlayacağız. Böylece 15 milyon 120 bin emeklimizin tamamına ödeme gerçekleştirmiş olacağız.” 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °