Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Isparta Kongresine ONLİNE Olarak Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Isparta Kongresine ONLİNE Olarak Katıldı

ISPARTA 22.11.2020 16:05:00 0
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 
Isparta Kongresine 
ONLİNE Olarak 
Katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, videokonferans (online) sistemiyle Ak Parti Isparta 7. Olağan Kongresine katılarak önemli açıklamalarda bulundu.
 
Ak Parti’nin Isparta İl Başkanlığı kongresi bugün gerçekleştirildi. Saat 12.00’de Işıkkent Spor Salonunda başlayan kongreye; Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Kasım Bostancı, Hatay Milletvekili ve Isparta Koordinatör Milletvekili Abdülkadir Özel, Isparta milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, MHP Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, ilçe, belde belediye başkanları, delegeler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililer katıldı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ISPARTA İLE BİLLİKTE
4 İLİN KONRESİNE KATILANLARA SESLENDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kongrelerini yapan Isparta’nın yanı sıra Burdur, Kastamonu ve Gümüşhane İl Kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla ve videokonferans (online) sistemiyle katılarak partililere hitap etti.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN; “İL KONGRELERİNE
BİZZAT KATILMAK İSTERDİM ANCAK…”
Erdoğan, hitabında yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bilindiği gibi, ülke olarak Covid – 19 pandemisi etkisindeyiz. Sizlerin illerine bizzat gelerek kongrelerinize katılmak isterdim. Fakat, bu pandemi sürecinde mümkün olmadığından kongre heyecanınızı bu şekilde canlı bağlantıyla paylaşmak mecburiyetinde kalıyorum. Zira, salgın tedbirleri sebebiyle ülkede pek çok faaliyete ara verildi veya sınırlama getirildi. Bu haftaki kongrelerimizi, hazırlıklarını önceden tamamladığımız için temizlik, maske, mesafe ve diğer tüm kurallara azami riayetle yerine getiriyoruz. Dünyanın tamamıyla birlikte ülkemizi de adeta esir alan salgın musibetinin üstesinden gelebilmek için milletçe üzerimize düşen fedakarlıkları yapmamız gerekiyor.
“İNŞALLAH VATANDAŞLARIMIZIN ALDIĞIMIZ TEDBİRLERE AZAMİ RİAYETİ SAYESİNDE SALGININ SEYRİNİ EN KISA SÜREDE MİNİMUM SEVİYEYE DÜŞÜRECEĞİZ”
Ancak salgının kontrolden çıkmasının yol açacağı sorunlar daha büyük olduğu için adeta bağrımıza taş basarak bu yöntemlere başvurmak mecburiyetinde kalıyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın aldığımız tedbirlere azami riayeti sayesinde salgının seyrini en kısa sürede hedeflediğimiz seviyelere indirerek bugünleri geride bırakacağız. Türkiye salgın sürecini nispeten pozitif ayrışmayla geçirmiş ülkelerden biridir. Milletimizin desteği ve hassasiyetiyle bu yeni dalgayı da kırdığımızda önümüzde aydınlık bir gelecek bizi bekliyor.
Sizlerin takip ettiği gibi 18 yıllık demokrasi ve kalkınma mücadelemizin omurgasını oluşturan reformlarda yeni bir dönemi başlatıyoruz. Hukuku altyapımızı geliştirerek, ekonomimizin oturduğu temelleri güçlendirerek, üretimi ve istihdamı artırarak salgın sonrası yeniden şekillenecek dünyada kendimize iyi bir yer edinmekte kararlıyız. Türkiye'yi tarihinde görülmemiş hizmetler ve eserlerle tanıştıran Ak Parti, küresel siyasi ve ekonomik düzenin yeniden inşasında ülkemizi hedeflerine ulaştıracak programlara, kadrolara, kabiliyete ve azme sahip tek partidir.
“CUMHUR İTTİFAKI İLE DAHA DA
GÜÇLENEREK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”
Cumhur İttifakı ile kurulan yeni yönetim sistemini, reformlarla daha da güçlendirerek ülkeyi 2023 hedefleriyle mutlaka buluşturacağız. Bununla kalmayacak gelecek kuşaklara 2053 vizyonunu hayata geçirebileceğiz. Bunun için önce kendi içlerinde, onunla birlikte ülke genelinde birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe sahip çıkacağız. Milletin, huzurlu, güvenli, özgür ve müreffeh geleceği için tek umudu yine Ak Parti olacaktır.
“DİYALOG KANALLARINI
HEP AÇIK TUTTUK”
Demokrasiyi, hak ve özgürlükleri, adaleti, ekonomik kalkınmayı birileri istediği veya dayattığı için değil, kendi halkımız bunlara layık olduğu için savunuyor ve hayata geçiriyoruz. Kendi vazettikleri değerleri kendileri çiğneyenlerin aynı konularda ülkemizi eleştirmelerinden ve işi yaptırım noktasına kadar götürmelerinden üzüntü duyuyoruz. Hiçbir ülke ve kurumla aramızda siyasetle, diplomasiyle, diyalogla çözülemeyecek sorunumuz olmadığını düşünüyoruz. Bu kanalları hep açık tuttuk, tutmayı da sürdüreceğiz. Bize bir adım gelene üç-beş adım gitmekten hiçbir zaman çekinmedik, bundan sonra da aynı samimiyetle gayretlerimizi sürdüreceğiz. Ak Parti olarak, hükümet olarak, Meclis grubu olarak 18 yıldır nasıl bu kararlılıkla çalışmışsak, önümüzdeki dönemde de aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Sizler de illerdeki temsilcilerimiz olarak bu sürecin lokomotifliğini üstleneceksiniz. Rabb'im yolumuzu ve bahtımızı açık eylesin” dedi.
ERDOĞAN’DAN ‘HEYECAN YOK’ TEPKİSİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eskiden kongrelerde yaptığı konuşmalarda partililerin büyük bir heyecan içinde alkışladığını belirterek; “Ancak, görüyorum ki, bugünkü Kastamonu, Isparta, Gümüşhane ve Burdur kongrelerimizde o heyecan yok” demesi üzerine. 4 ilin kongresinde de kongreye katılanlar ayağa kalkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı uzun süre ayakta alkışladılar.  

 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °