Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Genel Başkan Yardımcısından Isparta için Talimatı Neydi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Genel Başkan Yardımcısından Isparta için Talimatı Neydi?

ISPARTA 2.02.2020 09:57:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 
Genel Başkan Yardımcısından 
Isparta için 
Talimatı 
Neydi?
 Ak Parti Isparta İl Başkanlığının Aylık Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı dün gerçekleştirildi. Iyaşpark Düğün Salonunda saat 15.00’de başlayan toplantıya; Partinin Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, YSK Ak Parti Temsilcisi ve Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Başkanı Osman Zabun ve yönetim kurulu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve Yönetim Kurulu, İl Genel Meclisi Başkanı ve üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yöneticileri, İlçe, Belde Başkanları ve yöneticileri ile İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
KANDEMİR; “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN BU KONUYU ISPARTALILARA İYİ ANLAT TALİMATI VERDİ”
Söz konusu toplantıda kürsüye gelerek bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta’ya selam ve saygılarını ilettiğini belirterek; “Dün sayın Cumhurbaşkanımızla İstanbul’da beraberdik. Kendisine, yarın Burdur ve Isparta’ya gideceğim dediğimde kendisi de bana ‘Evet, Isparta’ya git ve Ak Parti olarak bu ülke için, bu dünyanın barışı için neler yaptığımızı ve neler yapmak istediğimizi anlat. Kısacası derdimizin ne olduğunu anlat’ diye talimat verdiler. Bende size bunu anlatıyorum.
“MİLLETİMİZ İYİYİ – KÖTÜYÜ BİLSİN İSTEDİ”
Bilindiği gibi, Ak Parti ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin geleceği ve hatta dünyada barış, huzur ve güven için gece – gündüz demeden çalışıyor. Ancak, Libya, Filistin gibi son zamanlardaki gelişmelerde bile CHP, İYİ Parti, HDP ve hatta son zamanlarda Saadet Partisi bile bu barış çabalarını görmezden gelip baltalamaya çalışıyorlar. İşte sayın Cumhurbaşkanımız, milletimize bunların yaptıklarını da iyi anlatın ki, milletimiz iyiyi kötüyü bilsin talimatı verdi. Bende kendisine ‘hiç şüpheniz olmasın sayın Başkanım’ dedim. Bunları partimin Isparta teşkilatı olarak sizlere anlatıyorum. Sizler de Ispartalı hemşehrilerime anlatacaksınız” dedi.
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °