Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CK Akdeniz Elektrik Yatırım İçin; Başkan Başdeğirmen’den Ne Talep Etti?

CK Akdeniz Elektrik Yatırım İçin; Başkan Başdeğirmen’den Ne Talep Etti?

ISPARTA 13.03.2022 08:56:00 0
CK Akdeniz Elektrik Yatırım İçin; 
Başkan
Başdeğirmen’den 
Ne Talep Etti?
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, CK Akdeniz’in patronları ve yeni il müdürünün kendisini ziyaret ederek, Nisan’da başlayacakları Isparta’da elektrik hatlarının yeraltına alınması konusunda asfalt parasının yüksek olduğunu ve biraz düşürülmesini istediklerini söyledi.
 
Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantıları önceki gün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “ASFALT PARASININ
YÜKSEK OLDUĞUNU SÖYLEDİLER”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis toplantılarının ilki olan geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce açıklamalarda bulundu. CK Akdeniz’in patronları ve yeni il müdürünün kendisini ziyaret ettiğini belirten Başkan Başdeğirmen; “Elektrik Şirketinin Nisan’da başlayacakları Isparta’da elektrik hatlarının yeraltına alınması konusunda asfalt parasının yüksek olduğunu ve biraz düşürülmesini istediklerini bana ilettiler. Bende bu konuda bir fiyat belirlemesi ve tespiti yapacağımı kendilerine söyledim. Önümüzdeki günlerde yapacağımız ikinci görüşmede bu konuda yani fiyat konusunda son noktayı koyarız” dedi.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °