Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Çiçeği burnunda Müdürlere teşekkür plaketi; Katip iken Seçim Müdürü oldular

Çiçeği burnunda Müdürlere teşekkür plaketi; Katip iken Seçim Müdürü oldular

ISPARTA 5.02.2020 06:29:00 0
Çiçeği burnunda Müdürlere teşekkür plaketi; 
Katip iken Seçim Müdürü oldular
Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda Seçim Katibi olarak görev yapmakta iken YSK’nın açmış olduğu görevde yükselme sınavını kazanarak Seçim Müdürü olan Fatma Sayın ve Zeynep Karataş’a yaptıkları çalışlardan dolayı teşekkür plaketi verildi.
 
Söz konusu personeller için geçtiğimiz gün bir Restaurant’ta vefa ve veda yemeği düzenlendi. Programa; Isparta İl ve Merkez İlçe Seçim Müdürü Yücel Demiralay ile Merkez İlçe Seçim Kurulu personeli katıldı.
DEMİRALAY; “YSK’NIN AÇTIĞI SINAVI
KAZANARAK SEÇİM MÜDÜRÜ OLDULAR”
Düzenlenen yemeğin ardından bir konuşma yapan Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Yücel Demiralay; “Merkez İlçe Seçim Kurulumuzun değerli personelleri Fatma Sayın ve Zeynep Karataş arkadaşlarımız, seçim kurulumuzda uzun süredir Seçim Katibi olarak görev yapmakta iken Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nun açmış olduğu Görevde Yükselme Sınavını kazanarak Seçim Müdürü olmuşlardır. Her iki arkadaşımızı da Merkez İlçe Seçim Kurulu olarak canı yürekten kutluyorum. Seçim Müdürü olan arkadaşlarımızdan Fatma Sayın Sütçüler ilçesine Zeynep Karataş Sinop ili Durağan ilçesine Seçim müdürü olarak atanmışlardır. Arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.

“ARKADAŞLARIMIZI KUTLUYORUM,
YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM”
Arkadaşlarımız bu hafta buradaki görevlerinden ayrılacak 15 gün içerisinde yeni görev yerlerine başlayacaklardır. Bilindiği gibi Yüksek Seçim Kurulu boş olan Türkiye geneli toplam 112 Seçim Müdürlüğü için görevde yükselme sınavı açtı. Bu iki arkadaşımızda bu sınava girerek sınavı kazanma başarısı gösterdiler. Kendilerini bir kez daha kutluyorum ve yeni görev yerlerine gitmelerinde hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

SAYIN VE KARATAŞ’A
TEŞEKKÜR PLAKETİ
Programın sonunda ise; Isparta İl Seçim Müdürü ve Isparta Merkez İlçe Seçim Müdürü Yücel Demiralay tarafından çiçeği burnunda Seçim Müdürleri Fatma Sayın ve Zeynep Karataş bugüne kadar vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı vefa ve görevlerinden ayrılıp yeni görev yerlerine gideceklerinden dolayı Teşekkür Plaketi takdim edildi.
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °