Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP’li Halıcı Baba Ocağında: Tüm Isparta'yı Baba Ocağı CHP’ye Bekliyoruz

CHP’li Halıcı Baba Ocağında: Tüm Isparta'yı Baba Ocağı CHP’ye Bekliyoruz

ISPARTA 4.03.2024 19:13:00 0
CHP’li Halıcı Baba Ocağında: Tüm Isparta

Yerel seçimlere günler kala Cumhuriyet Halk Partisi vitesi yükseltti, çalışmaları hızlandırdı. CHP Isparta Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Yalım Halıcı, bugün baba evi olan Atabey İlçesinde temaslarda bulundu. Esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Halıcı “Bugün burada ayrı bir heyecan yaşıyorum. Doğduğum yer Atabey’de, baba ocağındayım. Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye İttifakı da tüm Ispartalının baba ocağıdır. Baba ocağımdan tüm Isparta’yı baba ocakları olan CHP’ye bekliyoruz” dedi. 

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP’li Halıcı’ya, Atabey Belediye Başkan Adayı Mehmet Atıcı, CHP İlçe Başkanı Ali İstanbul, Belediye Meclisi Üyesi Adayları, İl Genel Meclisi Adayları ve partililer eşlik etti. Yalım Halıcı buradaki açıklamasında “Biz önce Isparta’da, sonra da Atabey’de Türkiye İttifakını kurduk. Bunu en başta Ispartalı hemşerilerimiz istediği için, onların yararına olacağı için yaptık. Biz vatandaşları sadece seçimden seçime hatırlamıyoruz. Onlarla her zaman iç içeyiz. Bugüne kadar hem Isparta hem Atabey çok ihmal edildi. Hep ikinci sınıf şehir ve ilçe muamelesi yapıldı. Verilen sözler tutulmadı. Biz yapamayacağımız hiçbir vaatte bulunmuyoruz ancak yapacaklarımızın da tamamının arkasında duruyoruz. Çok şey yapacağız, halka yalan söylemeyeceğiz, çalışacağız, burayı hak ettiği yere getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yalım Halıcı’nın açıklamalarında öne çıkanlar şu şekilde;

ISPARTA VE ATABEY’DEKİ YOKLUK

VE FAKİRLİK ÇARKINI KIRACAĞIZ

Isparta’nın çok ciddi biçimde ihmale uğradığını ve bu nedenle göç veren bir yer durumuna geldiğini söyleyen Halıcı “Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birisi en kötü muameleyi görüyor. Adalet mi bu? Gölleriyle, vadileriyle, ormanlarıyla turizm zengini; gülleri, lavantası, elması ve kirazıyla tarım zengini; üniversitesi, insanı, tarihiyle kültür zengini ama buna rağmen ülkenin fakiri konumunda! Gençlerimiz göç ediyor, söz verilen yollar yapılmıyor, bitmesi gereken sanayi bölgeleri bitmiyor. İki saat yağmur yağsa sel oluyor, üç saat kar yağsa elektrik kesiliyor! Bu makus kaderi yeneceğiz, bu fakirlik ve yokluk çarkını kıracağız. Hep birlikte başaracağız, adaylarımızla, örgütümüzle ve en önemlisi halkımızla birlikte bunu başaracağız” dedi. 

HALK İKTİDARI İÇİN TÜRKİYE İTTİFAKI 

Atabey’in 1960 yılında ilçe statüsüne getirildiğini hatırlatan CHP’li Vekil “Aradan 64 yıl geçti. Bizden sonra ilçe olanlar il oldu, bizden sonra il olanlar büyükşehir oldu ama Atabey geride kaldı. Bu ne bize ne Türkiye’ye yakışmaz! Bu farkı kapatmalı ve Atabey’i hak ettiği refaha, zenginliğe ve huzura kavuşturmalıyız. Vizyonumuz, hayalimiz budur! Halk iktidarı eşittir Türkiye İttifakı! Bu nedenle Isparta adayımız Atakan Yazgan sadece CHP’nin değil; tüm vatandaşların ortak adayı haline geldi. Atabey’deki bu kararlı ve coşkulu karşılama gösteriyor ki burada da ortak aday Mehmet Atıcı oldu. Biz artık Isparta’da yeni bir denklem yaratıyoruz. Ispartalıları ve Atabey’li vatandaşlarımız halkçı belediyecilikle tanışacak. Yerinde ve hızlıca çözümlere kavuşacak. Belediyelerimizle birlikte Isparta’daki barınma problemini, kent yoksulluğunu, işsizliği, alt yapı sorununu, trafik çilesini çözecek ve sosyal destekleri büyüteceğiz. Bahane değil çözüm yaratacağız. Efendi değil, hizmetkar olacağız. Hep birlikte Türkiye ittifakı ile CHP’li adaylarımız kazanacak, Isparta kazanacak, Atabey’li kazanacak” ifadelerini kullandı. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °