Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı; Esnaf Ziyaretinde Bulundu

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı; Esnaf Ziyaretinde Bulundu

ISPARTA 22.09.2023 17:00:00 0
CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı;  Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, esnaf ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, Merkez İlçede esnaf ziyaretinde bulundu. Milletvekili Halıcı’ya Merkez İlçe Başkanı, Gençlik Kolları İl Başkanı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve İl, İlçe Yöneticileri eşlik etti. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Halıcı, partisinin çözüm önerilerini anlattı.

 

Milletvekili Halıcı, Merkez İlçe’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bu ziyaret sırasında esnaf, dövizdeki dalgalanma ve ülke ekonomisinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle yaşadıkları zorlukları anlattı. Esnafın dertlerini dinleyen Milletvekili Halıcı, sorunlarını anlatan esnafa “Haklısın. Biz burdayız, merak etme. Elimizden geldiğince yüksek perdeden sorunlarınızı dile getireceğiz.” dedi.

Milletvekili Halıcı, ekonomik kriz ve hayat pahalılığı karşısında yurttaşın yaşadıklarını anlattı. Halıcı; “Yüksek elektrik faturaları, artan kira bedelleri, girdi maliyetleri nedeniyle esnaflarımızın maalesef yüzü gülmüyor. Çoğu zaman günü siftahsız kapatıyorlar.” dedi.

“ESNAFIMIZIN ZOR ŞARTLAR ALTINDA 

AYAKTA DURMAYA ÇALIŞTIĞINI BİLİYORUZ”

Esnafların, ekonomik kriz ve hayat pahalılığa karşı zor bir dönemden geçtiğini dile getiren Halıcı “Yüksek elektrik faturaları, artan kira bedelleri, girdi maliyetleri nedeniyle esnaflarımızın maalesef yüzü gülmüyor. Çoğu zaman günü siftahsız kapatıyorlar. Ama merak etmesinler, biz esnaflarımızın yanındayız. Maalesef seçimi kaybettik ve bu konuda da özeleştiri yapıyoruz. Bizler, sadece seçimlerde oy istemek için gelmiyoruz. Sizleri her zaman ziyaret etmeye devam edeceğiz. Elimizden geldiğince de yüksek perdeden sorunlarınızı dile getireceğiz. Esnaflarımızın bu ekonomik şartlarda zor ayakta durduklarını biliyorum. Çözüm noktasında Milletvekili olarak Meclis’te bu sorunları dile getirmeye ve çözüm önerilerimizi anlatmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °