Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

CHP Isparta Milletvekili Adayı Hatice Yıldız’a Aksu’da Büyük İlgi; Söz Veriyoruz Değiştireceğiz

CHP Isparta Milletvekili Adayı Hatice Yıldız’a Aksu’da Büyük İlgi; Söz Veriyoruz Değiştireceğiz

ISPARTA 24.04.2023 16:30:00 0
CHP Isparta Milletvekili Adayı Hatice Yıldız’a Aksu’da Büyük İlgi;  Söz Veriyoruz Değiştireceğiz

CHP Isparta Milletvekili Adayı Hatice Yıldız, Aksu ve köylerine ziyaretlerde bulundu. Memleketi Aksu’da yoğun bir ilgiyle karşılaşan Yıldız, “14 Mayıs zaferinin ayak seslerini gittiğimiz her yerde duyuyoruz. Söz veriyoruz, değiştireceğiz” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayı Hatice Yıldız, hem seçim çalışmaları kapsamında hem de bayram ziyaretleri kapsamında memleketi Aksu’daydı.

İlçe merkezi ve köylerinde vatandaşlarla buluşan Yıldız, memleketinde moral depoladı. Yıldız, “Gittiğimiz her yerde 14 Mayıs zaferinin ayak seslerini duyuyoruz. Isparta artık hakkını almak istiyor. Aksu artık hakkını almak istiyor” dedi. 

Milletvekili adayı Hatice Yıldız, “Vatandaşlarımız ekonomiden dertli, çiftçimiz girdi fiyatlarından dertli, esnafımız kredi borçlarından dertli, işçimiz hayatını idame ettirememekten dertli, öğrencimiz, gencimiz geleceğinden yana dertli. 21 yıllık iktidar toplumu dert küpüne çevirdi. Dokunduğumuz her vatandaş ‘artık değişim istiyoruz’ diyor. Biz bu yola vatandaşın bu sesiyle çıktık. Söz veriyoruz değiştireceğiz” diye konuştu.

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °