Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı; Yalım Halıcı Kahvaltıda Basınla Buluştu

ISPARTA 11.01.2023 15:22:00 0
CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı;  Yalım Halıcı  Kahvaltıda  Basınla Buluştu

Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Yalım Halıcı’nın kahvaltı etkinliğine Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve Yönetiminin yanı sıra çok sayıda basın mensubu ile Isparta Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri Burak Akşahin ve Hasan Karaca katıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Yalım Halıcı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bugün Barida Otelinde Basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. 

Kahvaltı etkinliğinden yaptığı konuşmada kendisinin Atabeyli olduğunu hatırlatan CHP Milletvekili Aday Adayı Yalım Halıcı, kendisinin geçmiş dönemde gerek Mevlüt Coşkuner gerekse Ali Haydar Öner’in Milletvekilliği döneminde Danışmanlık görevi yaptığını, il başkanlığında bulunduğunu ve geçtiğimiz ay itibariyle de CHP’den Milletvekili Aday Adayı olmak için il başkanlığından istifa ettiğini belirtti. 

Halıcı, “Arkadaşlar öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Ben aslında kendimi sizden biri olarak görmekteyim. Yıllarca Milletvekili Danışmanlığı görevlerinde bulundum. Aralık ayında böyle bir yolculuğa çıkmak üzere il başkanlığından istifa ederek Milletvekili Aday Adayı oldum. Sizler iyi ki varsınız, bir ideal uğruna bu yolculuğa çıktık. 

Hedeflerimiz var, yapacaklarımız var, renkli bir sürece giriyoruz. Önümüzdeki seçimlerin kazasız belasız geçmesi en büyük temennimiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş da böyle bir etkinlikten dolayı Halıcı’ya teşekkür etti. 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °