Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Nermin Karahan; Nefessiz Çalışıyor

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Nermin Karahan; Nefessiz Çalışıyor

ISPARTA 27.03.2023 11:48:00 0
CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Nermin Karahan;  Nefessiz Çalışıyor

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Nermin Karahan, Eğirdir, Gelendost, Atabey ve Gönen ilçelerini ziyaret etti. İlçe başkanlarıyla ve partililerle görüş alış verişinde bulunan Prof. Dr. Karahan, “Güzel günlere çok az kaldı 14 Mayıs’tan sonra her şey çok güzel olacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Nermin Karahan, seçim çalışmalarına deyim yerindeyse nefessiz devam ediyor. Eğirdir, Gelendost, Atabey ve Gönen ilçelerini ziyaret eden Prof. Dr. Karahan, “İlçelerimizde ilçe başkanlarımızı ve partilileri ziyaret ediyorum. Esnafımızla, üreticilerimizle dertleşiyorum. Artık bir değişim sürecine girdiğimizi bizzat sahada görüyoruz. Yurdumuzda derin bir yoksulluk vardır. Gençlerde geleceğe olan umut kaybı vardır.  Yoksulluk gelecek kuşaklara miras kalmayacaktır. Yoksulluğa son vereceğiz. İşte bunun yolu üretimden geçer.  Bunun yolu büyük düşünme ile mümkün olur” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Karahan, süreç boyunca ilçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerine devam edeceğini kaydederek “Hak, hukuk ve adalet yolunda anlamlı bir yolculuğa çıktık. Bu yolun sonu aydınlık, bu yolun sonu özgürlük, bu yolun sonu iktidar” dedi.

 

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °