Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı M. Tamer Cantekin; Yatırım ve İstihdam İÇİN BU YOLA ÇIKTIK

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı M. Tamer Cantekin; Yatırım ve İstihdam İÇİN BU YOLA ÇIKTIK

ISPARTA 4.04.2023 15:20:00 0
CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı M. Tamer Cantekin;  Yatırım ve İstihdam  İÇİN BU YOLA ÇIKTIK

Isparta’da, 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Aday Adayı M. Tamer Cantekin, partisinin aday adayı tanıtım toplantısında konuştu. Partililere ve vatandaşlara seslenen Cantekin, ‘Milletvekili olmak bizim için meslek ya da para kazanma yeri değil. Biz şehrimize yatırım yapmak ve istihdam sağlamak için bu yola çıktık” dedi. Cantekin’in bu konuşması partililer tarafından ayakta alkışlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Isparta Milletvekili aday adayı tanıtım töreni dün saat 14:00’de Meydan AVM Gül Salonu’nda gerçekleştirildi. 

ISPARTA’YA VEFA BORCUM VAR

Ispartalıların, Ankara’da yıllardır kapısını çalabileceği bir isim olan M. Tamer Cantekin, iş dünyasındaki başarısını siyasette sergilemek istiyor. Çocukluk ve gençlik yıllarından bu yana aktif olarak CHP’nin her kademesinde bulunan Cantekin, siyasi tecrübesini de bu sefer milletvekili olarak meclise taşıma hedefinde. 

CHP 28. Dönem Isparta Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tamer Cantekin yaptığı konuşmada, “Bu topraklardan çıkmış biri olarak, Isparta’ya olan vefa borcumu ödemek için Milletvekili aday adayı oldum. Sizlerin sayın milletvekili olmak için değil kardeşiniz, dostunuz ve abiniz olmak için bu yola çıktım. Milletvekili olmak bizim için bir meslek edinilen yer değildir.

Milletvekili olmak para kazanma yeri de değildir.  Biz bu düşüncelerden uzak şehrimize yatırım yapmak ve istihdam sağlamak için yola çıktık. Isparta’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihinde ki en yüksek oyu almak için yola çıktık.  Hak, hukuk, adalet ve liyakat bu ülkenin ve şehrimizin en temel ihtiyacıdır. 

Çıktığımız kurtuluş mücadelesinde ülke olarak zafere ulaşacağımız günler yakındır. Daha çok koşacağız, bundan emin olabilirsiniz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi. (Tuna Ünal)

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °