Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı M. Tamer Cantekin; Ispartalılar 21 Yıldır Hasret Kaldıkları Hizmete Kavuşacak

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı M. Tamer Cantekin; Ispartalılar 21 Yıldır Hasret Kaldıkları Hizmete Kavuşacak

ISPARTA 6.04.2023 14:20:00 0
CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı M. Tamer Cantekin;  Ispartalılar 21 Yıldır  Hasret Kaldıkları  Hizmete Kavuşacak

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Isparta Milletvekili Aday Adayı M. Tamer Cantekin, ‘CHP tarihinin Isparta’daki en yüksek oyunu almak için bu yola çıktık. Ispartalılar 21 yıldır hasret kaldığı hizmete 14 Mayıs itibariyle kavuşacak’ dedi.

Türkiye'nin en büyük bireysel ve endüstriyel iklimlendirme şirketleri NETİSA ve SAKURA'nın sahibi Ispartalı İş insanı M. Tamer Cantekin, doğup büyüdüğü topraklar olan Isparta’ya vefasını ödemek için kolları sıvadı. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Isparta’daki oylarını zirveye çıkarmak için milletvekili aday adayı olduğunu ifaden Tamer Cantekin, ‘Hazıra konmak için değil, hazır olan oyları en az ikiye katlamak için bu yola çıktık. 21 yıldır hizmet alamayan Isparta, bu hasretine 14 Mayıs 2023 Pazar günü saat 19:00 itibariyle son verecek. Genel Başkanımız ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ispartamız karanlıktan aydınlığa çıkacak. 

Her yerde ve her ortamda belirttiğim gibi Cumhuriyet Halk Partisi tarihindeki en yüksek oyu almak için yola çıktık.  Önceki günkü konuşmamda, ‘Hak, hukuk, adalet ve liyakat bu ülkenin ve şehrimizin en temel ihtiyacıdır. Çıktığımız kurtuluş mücadelesinde ülke olarak zafere ulaşacağımız günler yakındır. Daha çok koşacağız, bundan emin olabilirsiniz’ demiştim. Yine bu sözlerimin arkasında olduğumu belirterek, HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ. Şehrimizle ilgili ekonomiden eğitime, tarımdan üniversite öğrencilerine, spordan sanata, ulaşımdan göllerimize kadar profesyonel ve bilimsel projelerimiz var. Hepsini halkımızın desteğiyle hayata geçireceğiz” dedi. (Tuna Ünal)


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °