Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Hatice Yıldız; Hazırız, Hep Birlikte Başlıyoruz!

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Hatice Yıldız; Hazırız, Hep Birlikte Başlıyoruz!

ISPARTA 4.04.2023 15:03:00 0
CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Hatice Yıldız;  Hazırız,  Hep Birlikte  Başlıyoruz!

CHP Milletvekili Aday Adayı Hatice Yıldız, partisinin aday adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada “Sıktığımız her ele, çaldığımız her kapıya aydınlık bir Türkiye için, kalkınan bir Türkiye için söz verdik. Isparta’nın sesini Ankara’da en güçlü şekilde duyuracağız. Hazırız ve hep birlikte başlıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Hatice Yıldız, partisinin aday adayları tanıtım toplantısında konuştu.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yıldız, “Benimle birlikte 17 Aday Adayımız var. Biliyorum ki 17’si de TBMM’de Isparta’yı temsil etme noktasında donanımlı, birikimli. Uzunca bir süredir sahadayız… İlçelerde, beldelerde, köylerde, mahallerde, çarşıda, pazarda partimizi anlattık destek istedik. 

Halkımız bu kez değişim istiyor. Sıktığımız her ele, çaldığımız her kapıya aydınlık bir Türkiye için, kalkınan bir Türkiye için sözler verdik. Şimdi ben buradan bize, partimize de bir söz vermek istiyorum: Pırıl pırıl gençlerimiz var. Gençlerimizin önünü açacağız. Kadınlarımız var, kız kardeşlerimiz var; onların önünü açacağız. 

Onlarla birlikte yürüyeceğimiz bu uzun yolda tüm engelleri kaldıracağız. Ankara’da Isparta’nın sesini en güçlü şekilde duyuracağız. Kazanan ülkemiz olacak, Isparta olacak” dedi.


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °