Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CHP Isparta İl Kongresi Yarın Başkan Adayı Vedat Şenol; Tüm Partililerimizi Kucaklayacağım

CHP Isparta İl Kongresi Yarın Başkan Adayı Vedat Şenol; Tüm Partililerimizi Kucaklayacağım

ISPARTA 16.09.2023 15:54:00 0
CHP Isparta  İl Kongresi Yarın  Başkan Adayı Vedat Şenol;    Tüm Partililerimizi Kucaklayacağım

CHP Isparta İl Başkan Adayı Vedat Şenol, İl Başkanı olması halinde tüm partilileri kucaklayacağını, partide birlik ve beraberliği maksimum seviyeye taşıyacağını belirterek; “İlk hedefimiz yerel seçimleri kazanmaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl kongresi 17 Eylül Pazar günü yani yarın Isparta Meydan AVM Gül Salonunda gerçekleştirilecek. Kongrede 3 aday başkanlık için yarışacak. 

ŞENOL; “BİRLİK VE 

BERABERLİĞİ SAĞLAYACAĞIM” 

O adayların arasında kazanması en güçlü olarak görülen ve partililer tarafından da sevilen isim olan Vedat Şenol, başkanlık için iddialı olduğunu söyledi. Öncelikle örgütte birlik ve beraberliği sağlayarak partinin sağlam adımlarla yerel seçimlere girmesini hedeflediğini ifade eden Başkan Adayı Şenol, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, Isparta CHP olarak ilimizde partimizin oylarını artırdık. Bu seçimlerde partimizin oylarını 66 bine kadar çıkardık. Bu yükselişi yerel seçimlerde de sürdürmek istiyoruz. 

“HEM ÜYE SAYIMIZI HEM 

OYUMUZU DAHA ÇOK ARTIRACAĞIZ” 

Isparta bazında ise, Öncelikle il örgütümüzde birlik ve beraberliği sağlayarak partinin sağlam adımlarla yerel seçimlere girmesini hedefliyoruz. Mevcut oyumuzu daha da artırmak için çalışacağız. Partinin yeniden yapılanmasını sağlayacağız. Üye sayımızı artıracağız. Partimizin il ve merkez ilçe başkanlıklarını yeniden bir araya getireceğiz” dedi. 

“TÜM PARTİLİLERİMİZİ 

KONGREMİZE BEKLİYORUM” 

CHP Isparta İl Başkan Adayı Vedat Şenol, yarın Isparta Meydan AVM Gül Salonunda gerçekleştirilecek olan il kongresine tüm partilileri beklediğini sözlerine ekledi. 

 

 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °