Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol; Yerel Seçimleri Biz Kazanacağız

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol; Yerel Seçimleri Biz Kazanacağız

ISPARTA 11.12.2023 07:04:00 0
CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol;  Yerel Seçimleri  Biz Kazanacağız

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için gece – gündüz demeden çalışmaya başladıklarını belirterek; “Güçlü adaylarla yerel seçimleri kazanarak şehrimizin sorunlarını çözeceğiz” dedi. 

CHP’de Genel Başkan Özgür Özel’in seçilmesinin ardından yerel seçim startını veren CHP’de Milletvekilleri ülkeyi dolaşarak il örgütleriyle bir araya geliyor. 

BAŞKAN ŞENOL; “YEREL SEÇİMLERİ KAZANARAK 

ISPARTA’NIN SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ”

Bu doğrultuda; CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ve Antalya Milletvekili Aliye Coşar geçtiğimiz gün Isparta’ya gelerek İl Binasında basın açıklaması yaptılar. Basın toplantısında ilk olarak bir konuşma yapan CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol; “CHP yeni bir yapılanma ve yeni bir heyecanla yeni bir ruhla bütün Türkiye’de seçimlerde başarılı olmak için genel merkez ile birlikte yapmaktadır. Ankara’dan milletvekilimiz Murat Emir ve Antalya milletvekilimiz Aliye Coşar Isparta’ya geldiler örgütümüzle ve aday adaylarımızla görüşmelerde bulunacaklar” dedi. 

Antalya Milletvekili Aliye Coşar ise sürecin çok önemli olduğuna değinerek, başarıya odaklanmak gerektiğini söyledi. Ankara Milletvekili Murat Emir ise “Amacımız Ispartalı hemşerilerimizin karşısına en güçlü adaylarla çıkmak. Çünkü önümüzdeki seçimler Türkiye için çok önemli bizim için çok önemli ve Isparta için çok önemli. Biz Isparta’da ve Türkiye’de başarı hedefliyoruz” dedi.

CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, “Yerel seçim sürecindeyiz, tüm milletvekillerimiz parti meclisi üyelerimiz Türkiye’nin dört bir yanında il ve ilçelerimizi dolaşıp tüm il ilçe başkanlarımızla beraber durum değerlendirmesi yapacak. Süreç hepimiz için önemli, hepimiz başarıya odaklanmak zorundayız. Isparta’mızın ilçesi var daha önceki seçimde alabileceğimiz çok az farklarla kaybettiğimiz ilçelerimiz var. Bu sefer alabileceğimiz ilçelerimiz daha çok ve bunu merkezden başlamak istiyoruz. Sosyal demokrat belediyecilikle beraber Isparta’da gerçekten bir kimlik kent olmayı hak ediyor bu aşamada hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Umarım her şey güzel olur” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Murat Emir, “Amacımız Ispartalı hemşerilerimizi karşısına en güçlü adaylarla çıkmak. Çünkü önümüzdeki seçimler Türkiye için çok önemli bizim için çok önemli ve Isparta için çok önemli. Biz Isparta’da ve Türkiye’de başarı hedefliyoruz, hepinizin malumu genel seçimlerde cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inandık, çok mücadele ettik ama maalesef başarılı olamadık. Bunun birçok sebebi var ama en önemli sebebi, özellikle iktidarın medya gücüyle harekete geçirerek ülkede algıları bozması. Yalanla halkımızın algısını değiştirerek halkı etkilemiş olması. Biz kendimizi olması gerektiği gibi anlatamadık” şeklinde konuştu. 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °