Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol; İktidardan Önceki Son Viraj

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol; İktidardan Önceki Son Viraj

ISPARTA 11.04.2024 20:24:00 0
CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol;  İktidardan Önceki Son Viraj

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta’da ikinci parti, ülke genelinde birinci parti olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Bu sonuçlar, gelecek ilk genel seçimler için önemli bir mesaj ve son virajdır. Zira, ilk genel seçimlerde partimiz iktidara yürüyecektir” dedi.   

Halkın 31 Mart yerel seçimlerinde İktidara kesin bir mesaj verdiğini belirten CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, yerel seçimleri değerlendirdi. Başkan Şenol; “31 Mart’ta halkımız gereğini yaptı. Milletin dediği oldu. Evet bu yerel seçimlerde ekonomi etkili oldu, emekliye 10 bin TL’ye mahkum ettiler, bunun yanında CHP’ye olan güven ülke genelinde artmıştır. Isparta’da seçim süresince sahada, gece gündüz demeden çalışan tüm parti teşkilatlarımıza, sandık görevlilerimize, il, ilçe teşkilatlarımıza, kadın kolları, gençlik kollarımıza ve her şeyden önce Isparta’da bizi yeniden yetki veren tüm Isparta halkına teşekkür ediyorum. 

Isparta halkı bu seçimlerde partimize ve adayımız Atakan Yazgan’a büyük bir teveccüh göstermiş ve seçimi ikinci parti olarak tamamlamış bulunmaktayız. Merkez ilçede ikinci parti olurken, Gönen’de seçimleri kazandık ve bir çok ilçede ise Belediye Başkanlıklarını az bir oy farkıyla kaybettik. Seçimler artık bitmiştir, Isparta’da yaşayan her vatandaşımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °