Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CHP Isparta İl Başkan Adayı Vedat Şenol; CHP’yi Zirveye Çıkarmak İçin Adayım

CHP Isparta İl Başkan Adayı Vedat Şenol; CHP’yi Zirveye Çıkarmak İçin Adayım

ISPARTA 12.09.2023 17:23:00 0
CHP Isparta İl Başkan Adayı Vedat Şenol;  CHP’yi Zirveye  Çıkarmak İçin  Adayım

HABER: Yunus ÖZLER

CHP Isparta İl Başkan Adayı Vedat Şenol, bugün yaptığı basın toplantısı ile adaylığını resmen açıkladı. Şenol; “Tek amacım ve hedefim partimizi önce Isparta’da sonra ülkemizde iktidara taşımaktır” dedi.  

CHP Isparta eski İl Başkanı ve il örgütünde sevilen isimlerden olan Vedat Şenol, partisinin geçtiğimiz ay başlayan kongre süreci doğrultusunda Eylül ayı sonu veya Ekim ayı başında yapılacak İl Kongresinde İl Başkanlığına resmen aday olduğunu açıkladı. 

PARTİDE OTURACAK YER KALMADI! 

Vedat Şenol’un partisinde çok sevildiği bugün yaptığı basın toplantısında da bir kez daha ortaya çıktı. Zira, salonu tıklım tıklım dolduran partililer, salonda oturacak yer bırakmadı. 

ŞENOL; “HAYATIM PARTİMİZDE 

MÜCADELE ETMEKLE GEÇTİ” 

Bugün saat 12.30’da gerçekleştirilen basın toplantısına Vedat Şenol’un yanı sıra partinin Milletvekili Yalım Halıcı, İl Başkan Vekili, İl ve Merkez İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Konuşmasına geçmişini anlatarak başlayan CHP Isparta İl Başkan Adayı Vedat Şenol; “Benim hayatım partime hizmette mücadele ile geçti. Bu uğurda hapislerde yattım. 

“KAZMA – KÜREK EYLEMİMİZ

BÜYÜK SES GETİRDİ”

Ben eski İl Başkanıyım. Partimde İl Başkanı olarak görev yaptığım dönemde ilimizde de çok etkili çalışmalar yaptık. Çok mücadeleler verdik. Bunların en dikkat çekicisi ise bir türlü bitirilemeyen ve adeta yılan hikayesine dönen Isparta – Antalya Dereboğazı yolu idi. Bunun için ‘Kazma – Kürek’ eylemi yaptık. Büyük bir katılımla yapmış olduğumuz bu eylem iktidar tarafından adeta sarsıntı etkisi yarattı ve bizim bu eylemimizin ardından Karayolları Genel Müdürlüğü 10 km. Isparta’dan 10 km. Antalya tarafından acil olarak duble yol çalışması başlattı. Bu çalışma 40 km. sürdü ve sonra durdu. Şuanda çalışma yapılmıyor” dedi. 

“İKTİDAR PARTİSİ İLE OY FARKINI 

6 BİNE KADAR DÜŞÜRDÜK” 

İl Başkan olması halinde öncelikle örgütte birlik ve beraberliği sağlayarak partinin sağlam adımlarla yerel seçimlere girmesini hedeflediğini vurgulayan Başkan Adayı Şenol, konuşmasının devamında; “Bilindiği gibi önümüzde çok önemli bir yerel seçimler var. Evet, Mayıs ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybettik. Ancak, Isparta CHP olarak Isparta’da yani ilimizde partimizin oylarını artırdık. Bu seçimlerde partimizin oylarını 66 bine kadar çıkardık. Öyle ki, iktidar partisi ile geçmişte olan 25 – 30 bin oy farkını 6 bine kadar düşürdük. Bu yükselişi yerel seçimlerde de sürdürmek istiyoruz ve hatta ittifak bile yapmadan bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi. 

Toplantı, partililerle toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi. 

VEDAT ŞENOL’UN BASIN TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER; 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °