Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CHP Isparta İl Başkan Adayı Vedat Şenol; Ben İl Başkanı Olursam…

CHP Isparta İl Başkan Adayı Vedat Şenol; Ben İl Başkanı Olursam…

ISPARTA 30.08.2023 23:45:00 0
CHP Isparta İl Başkan Adayı Vedat Şenol;  Ben İl  Başkanı  Olursam…

CHP Isparta İl Başkan Adayı Vedat Şenol, İl Başkanı adayı olmasının sebeplerini sıraladı. Şenol; “İlk hedefimiz yerel seçimleri kazanmaktır. Ardından, üye sayımızdan il örgütümüzdeki birlik beraberliğin sağlanmasına kadar birçok çalışmamız olacak” dedi. 

Bilindiği gibi, CHP Isparta eski İl Başkanı ve il örgütünde sevilen isimlerden olan Vedat Şenol, partisinin geçtiğimiz ay başlayan kongre süreci doğrultusunda Eylül ayı sonu veya Ekim ayı başında yapılacak İl Kongresinde İl Başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı. 

ŞENOL; “ÖNÜMÜZDE ÇOK

ÖNEMLİ YEREL SEÇİMLER VAR” 

Isparta CHP İl Başkan Adayı Şenol, İl Başkanlığına neden aday olduğunu açıkladı. Öncelikle örgütte birlik ve beraberliği sağlayarak partinin sağlam adımlarla yerel seçimlere girmesini hedeflediğini ifade eden Başkan Adayı Şenol, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, 14 ve 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini maalesef kaybettik. Ama önümüzde çok önemli bir yerel seçimler var. 

“ISPARTA’DAKİ OY 

SAYIMIZ 66 BİNİ GEÇTİ” 

Evet, Mayıs ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybettik. Ancak, Isparta CHP olarak Isparta’da yani ilimizde partimizin oylarını artırdık. Bu seçimlerde partimizin oylarını 66 bine kadar çıkardık. Bu yükselişi yerel seçimlerde de sürdürmek istiyoruz. 

“EKONOMİ ÇOK

KÖTÜ YÖNETİLİYOR” 

Evet, Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin üzerinden dört ay geçti. Ama Türkiye’de değişen bir şey olmadı. Hatta ülke ekonomik anlamda daha da kötüye gitti. Bir haftada akaryakıta dört defa zam yapıldığı bir ortamda yaşıyoruz. Böylesine kötü bir ekonomik sorunların çözümü için Isparta olarak bunun bir parçası olmak için aday oldum. 

“HEM ÜYE SAYIMIZI HEM 

OYUMUZU DAHA ÇOK ARTIRACAĞIZ” 

Isparta bazında ise, Öncelikle il örgütümüzde birlik ve beraberliği sağlayarak partinin sağlam adımlarla yerel seçimlere girmesini hedefliyoruz. Mevcut oyumuzu daha da artırmak için çalışacağız. Partinin yeniden yapılanmasını sağlayacağız. Üye sayımızı artıracağız. Partimizin il ve merkez ilçe başkanlıklarını yeniden bir araya getireceğiz” dedi.  

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °