Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Ispartalılardan İsteği; Yalım Halıcı Vekilim…

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Ispartalılardan İsteği; Yalım Halıcı Vekilim…

ISPARTA 25.05.2023 18:53:00 0
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Ispartalılardan İsteği;  Yalım Halıcı Vekilim…

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Yalım Halıcı’yı Milletvekili seçmelerinden dolayı Isparta halkına teşekkür ederek; “Ancak, Yalım Vekilimizin daha etkin bir şekilde çalışabilmesi için sizlerden önümüzdeki Pazar günü Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçmenizi istirham ediyorum” dedi. 

ÖZEL, ISPARTA’YA GELDİ VE

KILIÇDAROĞLU İÇİN DESTEK İSTEDİ

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, bugün Isparta’ya geldi. Kaymakkapı Meydanında kendisini bekleyen partililere seslenip 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istedi.

“DEMİREL’İN MEMLEKETİ ISPARTA’DA

BULUNMAKTAN MUTLUYUM” 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Kaymakkapı Meydanındaki konuşmasında kendisine; CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı ve Milletvekili adayları, CHP Burdur Milletvekilleri, Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen ile Millet İttifakını Oluşturan İYİ Parti, Saadet, Gelecek ve Deva Partilerinin İl Başkanları eşlik etti. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in memleketinde bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Kaymakkapı Meydanında partililere hitaben yaptığı konuşmasında, “Isparta’da yüzde 12'nin üzerine oy kullanmamış seçmen var. Onları bulup, koluna girebilirsiniz. İkna edebilir, sandığa getirebilirsiniz. Geçen tur da sandığa gelerek bize oy atan herkesin sandığa gelip oyunu vermesini bekliyoruz” dedi. 

“YALIM VEKİLİMİZİ ANKARA’YA 

GÖNDERDİĞİNİZ İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Özgür Özel, konuşmasında CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı’ya ayrı bir yer ayırarak; “Öncelikle 14 Mayıs’taki Milletvekili seçimlerinde Isparta’dan Yalım Halıcı kardeşimizi Milletvekili olarak seçip Ankara’ya gönderdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Ancak, Yalım Vekilimizin Mecliste daha etkin bir şekilde çalışabilmesi ve elinin kuvvetli olabilmesi için sizlerden önümüzdeki Pazar günü Cumhurbaşkanı olarak Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da seçmenizi istirham ediyorum” dedi. 

“İKNA EDİP SANDIĞA GETİRİN” 

Bugün saat 17.00’de Kaymakkapı Meydanına gelen Özgür Özel kendisi için hazırlanmış otobüsün üzerine çıkarak halka hitap etti. Hükümeti eleştiren Özel, konuşmasında, “Geçen tur da sandığa gelerek bize oy atan herkesin bu Pazar günü tekrar sandığa gelip oyunu vermesini bekliyoruz. Ayrıca geçen seçim başkasına oy kullanıp, şimdi ise bu hatanın farkına varanları sandığa getirmenizi bekliyoruz. Her birinizin sandığa gelme, gelmeyeni ise getirme konusunda gayret etmenizi istiyorum. Pazar günü sandığa giderek bu ülkenin kaderini değiştirin. Size bu konuda güveniyorum” dedi.

 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °