Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’dan Sert Eleştiri; Isparta’nın Devrime İhtiyacı Var

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’dan Sert Eleştiri; Isparta’nın Devrime İhtiyacı Var

ISPARTA 7.06.2022 14:27:00 0
CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’dan Sert Eleştiri; 
Isparta’nın 
Devrime İhtiyacı
Var
CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan CHP olarak 51 ilde 2'şer vekil olarak çalışma yaptıklarını belirterek; “Bana Isparta çıktı ve buraya geldim. Ancak, Isparta’da halka hizmetlerde büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bu şehrin kalkınması için yeni devrimlere ihtiyacı olduğu aşikardır” dedi.
 
CHP MİLLETVEKİLİ ÖZCAN
ISPARTA’YA HEYET GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi ve Muğla Milletvekili Suat Özcan dün Isparta’ya geldi.
BASIN TOPLANTISI YAPTILAR
CHP Milletvekili Özcan ve İl Başkanı Yalım Halıcı dün saat 12.00’de İl Başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenleyerek Isparta izlenimlerini anlattılar.
HALICI; “2022 ISPARTA İÇİN
ÇOK KÖTÜ GEÇİYOR”
Basın toplantısında ilk olarak bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, iktidarı ve yerel yönetimleri sert bir dille eleştirerek; “Isparta’da 2022 yılı tam anlamıyla çok kötü geçmektedir. Şehrimize kar yağdı halkımız günlerce elektriksiz kaldı. Önceki gün yağmur yağdı, bir köyümüzü sel bastı. Gül Festivalinde konserler iptal edildi. Tabiki bu ve buna benzer olumsuzluklar Isparta halkımızı derinden etkilemiştir. Daha önce de söylediğim gibi, AKP’nin yıkılışı Isparta’dan başlamıştır. Bunu net olarak söyleyebiliriz” dedi.
ÖZCAN; “ISPARTA’NIN KALKINMASI
İÇİN DEVRİMLERE İHTİYAÇ VAR”
Toplantıda daha sonra bir konuşma yapan CHP Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi ve Muğla Milletvekili Suat Özcan, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun talimatlarıyla çekilen kura sonucu kendisine Isparta’nın çıktığını ve bu doğrultuda Isparta’ya geldiğini belirterek; “Ancak, Isparta’da edindiğim izlenimlere göre halkımız perişan durumda. Örneğin, şuanda Isparta’da gül mevsimi ve gül, lavanta, Gülyağı gibi ekonomik girdileri olan bu şehrin kalkınması için yeni devrimlere ihtiyacı olduğu aşikardır” dedi.
“ÜLKEYİ YÖNETEMİYORLAR”
Ülkenin artık masal dünyasından çıkması gerektiğini vurgulayan Milletvekili Özcan; “Isparta’ya gelirden gördüğüm kadarıyla şehrin öncelikle yollarının yapılması gerekmektedir. CHP olarak 51 ilde 2'şer vekil olarak çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalar devam edecek. Isparta’yı sevdim. Ülkemiz tek partinin yönetimi ile idare ediliyor ancak şimdi yönetilemiyor. Sosyal, ekonomik, siyasi yönetim başarısız. Bunu sadece Isparta'da değil ülkemizin her yerinde yaşanıyor.
Sosyal devlet anlayışı bu değil. Elektrik kesintisi, afet, çiftçi sorunları had safhada. Enerjiden tarıma sanayiye ulaştırmaya kadar her açıdan
yönetememezlikle karşı karşıyayız. Desteğin karşılığı kaderle başbaşa kalmak oldu” ifadelerini kullandı.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °