Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

CHP Isparta İl Başkanlığı; Bayramda Buluştu

CHP Isparta İl Başkanlığı; Bayramda Buluştu

ISPARTA 13.07.2022 06:30:00 0
CHP Isparta İl Başkanlığı; 
Bayramda 
Buluştu
CHP Isparta İl Başkanlığında yapılan Bayramlaşma Programına İl Başkanı Yalım Halıcı, Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Canan Taşer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Önder Yüksel Eryiğit, İl İlçe yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Öncelikle programa katılanları selamlayan ve Kurban Bayramının öneminden bahseden İl Başkanı Yalım Halıcı, "Öncelikle hepinize hoşgeldiniz diyorum ve bayramınızı kutluyorum. Pandemi döneminin şartlarına uygun olarak, bayramlaşma törenlerimizde bir araya gelmeye çalışıyoruz. İlçe başkanlıklarımız da da bayramlaşmaya, bir araya gelmeye devam edeceğiz.
 
Ülke olarak zor günlerden geçtiğimizi, derin bir ekonomik buhranın içinde olduğumuzu hepimiz çok iyi biliyoruz. Birlik ve beraberliğin, hoşgörünün, kardeşliğin, bir arada olmanın önemini çok daha iyi anladığımız bu günlerde, Kurban Bayramının milletimizin içindeki umudu büyütmesini diliyorum. Kurban Bayramından sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz.
 
Saha da çalışacağız ve Genel Başkanımızın hayalini kurduğu Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırma hedefine hep beraber yürüyeceğiz. Bunun sözünü sizlere veriyoruz. Başkomutanımız Mustafa Kemal Paşa'nın açtığı bu yolda yılmadan devam edeceğiz." dedi.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °