Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı'dan Yeni Yıl Mesajı: Geliyor Gelmekte Olan…

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı'dan Yeni Yıl Mesajı: Geliyor Gelmekte Olan…

ISPARTA 1.01.2022 09:15:00 0

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, yayınladığı yeni yıl mesajında, “Liyakatli atamaların yapıldığı ve Pandeminin son bulduğu günlere yaklaşıyoruz” dedi. Başkan Halıcı, “2022 yılı Cumhuriyet Halk Partisinin ve Millet İttifakının iktidara yürüdüğü yıl olacak.” İfadelerini kullandı.
 
İl Başkanı Yalım Halıcı, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesaj da 2021 yılını değerlendirdi.
2019 yılında etkisini gösteren COVID-19 pandemisinin ve yaşanan ekonomik krizin 2022'de son bulmasını isteyen Halıcı, başta Covid-19 ile mücadele eden sağlık çalışanlarının ve vatandaşların yeni yılını kutladı.
 
İl Başkanı Yalım Halıcı, yeni yıl mesajında şunları paylaştı: “Tüm Dünya da yaklaşık 6 milyon kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Covid-19 pandemisinin ve yaşanan ekonomik krizin 2022 yılında son bulmasını diliyorum. Başta sağlık çalışanları olmak üzere bu süreçte görev alan herkese teşekkür ediyorum. Hepimiz 2022 yılının, gençlerin geleceğe umutla bakabildiği bir yıl olmasını ve bu ekonomik şartların düzelmesini diliyoruz. Yeni yıl Cumhuriyet Halk Partisinin ve Millet İttifakının iktidara yürüdüğü yıl olacak ve bu umudu hep beraber inşa edeceğiz. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Buradan tekrar ediyoruz; 2022 yılında geliyor gelmekte olan!
Bu duygu ve düşünceler ile, COVID-19 pandemisi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailelerine başsağlığı, tedavi görenlere de acil şifalar diliyorum. Yeni yılın, başta Ispartamız olmak üzere, tüm ülkemiz ve dünyaya sağlık, huzur getirmesini diliyor, Türk milletinin yeni yılını kutluyorum” dedi.
 

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °