Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; Hoş geldin Atam

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; Hoş geldin Atam

ISPARTA 5.03.2021 14:06:00 0
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; 
Hoş geldin
Atam
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 91. Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
 
Başkan Halıcı mesajında; “Gücünü milletten alan ve tüm enerjisini Türkiye Cumhuriyeti’ne adayan eşsiz bir devlet adamı olan Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın Isparta’ya gelişinizin 91. Yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz.
Bugünkü 6 Mart Caddesi’ne geldiğiniz zaman “Yaşa!”, “Varol!” sloganları ile Paşanın karşılanması yalnızca bir karşılama olarak değerlendirilmemeli ve Isparta’mızın hürriyet ve bağımsızlık sevdasını tüm dünyaya haykırışı olarak kabul edilmelidir.
 Isparta’nın halkını ve doğasını çok beğendiğini her fırsatta dile getiren Atatürk; Isparta’mızı onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Bu vesile ile başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarınız olarak üzere Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm kahramanlarını ve şehitlerini rahmetle ve minnetle anıyorum.
 
Bizler Isparta’mıza hizmet etmek için söz vererek yola çıktık. Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı olan borcumuzu belki ödeyemeyiz ama Cumhuriyete layık olabilmek için Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda Isparta’mıza hizmet etmek için gece gündüz çalışacağımıza tekrar söz veriyoruz.
Ruhunuz şad olsun Gazi Mustafa Kemal Paşa.
Yaşa! Varol!
 

Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °